På søndag skal samtlige hold på banen. Det bliver en søndag spækket med basketball-lækkerier.

Her er et udvalg af de kampe, som med garanti kommer til at hæve underholdningsniveauet.

Washington Wizards vs. Milwaukee Bucks

Wizards er i øjeblikket pressede til at levere varen, hvis de skal nå playoff. Det skal de forsøge at gøre mod Bucks, som de tidligere har haft krammet på i de to seneste indbyrdes opgør, hvor det er blevet til to sejre.

888sport banner

Bliver det mon den tredje sejr på stribe for Wizards over Bucks? Øst-konferences førerhold, Bucks, burde kunne tage revanche, de ligger trods alt nummer et, og den forskel i tabellen mellem de to hold burde også være tydelig på banen. Find oddsene på kampen her.

Opgøret begynder på søndag kl. 01:00.

 

Miami Heat vs. Indiana Pacers

Et lille topopgør venter i øst-konferencen, hvor Miami Heat skal forsøge at hægte de nærmeste forfølgere af i kampen og playoff. Heat ligger i øjeblikket på syvendepladsen, så de kan begå mange fejltrin for at ende uden for playoff-pladserne.

Pacers ligger til gengæld solidt på femtepladsen og kan med sejr kravle højere op i tabellen, eftersom de ligger side om side med Boston Celtics på fjerdepladsen.

Pacers vil højst sandsynligt komme til at gøre livet surt for Miami, hvilket de har gjort i deres seneste tre indbyrdes opgør. Du kan finde odds på kampen her.  

Kampen starter på søndag kl. 01:30.

 

Golden State Warriors vs. Los Angeles Lakers

To legendariske mandskaber skal i ringen på søndag. Det bliver en klasse duel mellem to af de bedste basketball-spillere i verden, Lebron og Curry.

Lebron er tilbage efter at have siddet ude i stykke tid. Hans tilbagevenden er vigtig for Lakers’ chance for at nå playoff. De befinder sig i øjeblikket uden for playoff, og de skal have en sejr mod vest-konferences nr. et, Golden State.

durant

Spændende at se, hvem som trækker det længste strå. Lakers kan sagtens gå hen og blive en tandpine for Golden State. Du kan finde oddsene på kampen her.

Kampen bliver skudt i gang på søndag kl. 02:30.

 

Utah Jazz vs. Houston Rockets

Disse to hold kører et tæt løb side om side i tabellen. Jazz på syvendepladsen puster Rockets på sjettepladsen i nakken.

Udfaldet af denne kamp kan vende op og ned på dette. Ens nærmeste konkurrent vil man altid gerne vinde over, så vi kommer til at se to tændte hold på søndag.

Oddsene på kampen finder du her.

Kampen begynder på søndag kl. 03:00.

 

Boston Celtics vs. Oklahoma City Thunder

Øst mod Vest! De to tophold ligger solidt placeret på holdvis fjerde- og tredjepladsen i hver deres konference.

Det kan derfor kun blive en interessant affære, da disse to hold oser af kvalitet. Det bliver med garanti en kamp, hvor begge hold kommer til at trykke speederen i bund, hvilket altid får adrenalinen til at pumpe lidt ekstra både som spiller og tilskuer.

Odds på kampen her.

Opgøret bliver sat i gang på søndag kl. 20:00.

 

Find odds på alle de andre resterende NBA-kampe her

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide