Hvad lærte vi i de to første opgør?

2-0 i Golden State Warriors’ favør

Warriors har vist klassen i de første to opgør mod Blazers. Især Steph Curry har vist mesterlig form og har nærmest ene mand fået sat Blazers til vægs. Især i det første opgør fik Blazers en over nallerne, hvor de tabte med 22 point.

Det har ikke kunnet mærkes på Warriors ind til videre, at blandt andet Kevin Durant har været fraværende. Det havde de fleste ellers forventet, da Durant er en vital spiller for Warriors.

Det var et forvandlet Blazers i det andet opgør, hvor det i flere perioder lignende, at de havde knækket koden. De vandt således første og anden periode.

I tredje periode slog missionen dog fejl for Blazers, hvilket endte med at koste dem sejren, fordi de tabte perioden med 15 point. Disse udsving må ikke forekomme i flere tilfælde i Conference-finalen, for så bliver Blazers relativt hurtigt fortid i serien.

Der er derfor pres på Blazers i det tredje opgør, hvor en sejr på hjemmebane skal hives i land, ellers ser det sort ud for Blazers’ drømme om en NBA-finale.

 

2-0 i Milwaukee Bucks’ favør

Bucks har i de første to opgør stanget Raptors gevaldigt tilbage i semifinale-serien, hvor Raptors er gået tandløse fra kampene.

Bucks har været konsekvente og spillet med stor tro på egne evner, og det har været over hele linjen ført an af MVP-favoritten Giannis. Deres flotte afslutning af grundspillet har fortsat i playoff, og det ser ud til, at de i øjeblikket er ustoppelige.

Man må håbe for Raptors’ vedkommende, at tænderne gror hurtigt ud igen, for dem får de brug for i det tredje opgør.

888sport banner

Leonard har dog beholdt sine tænder, eftersom han fik vist tænder i de to første opgør, hvor han spillede ubarmhjertigt offensivt og var en plage i det defensive. Han virker tændt og opsat på at nå endnu en finale i sin glorværdige karriere.

Raptors skal løfte sig i flok og ikke kun sætte deres lid til Leonard. I den seneste kamp havde Bucks et gennemsnit på 31,25 point i hver periode. Raptors skal have dette gennemsnit ned på 25 point, hvis de skal gøre comeback i Conference-finalen.

Nick Nurse skal have tegnebrættet frem og fundet nogle defensive løsninger mod Bucks’ sprudlende offensive. Der skal graves dybt, men det kan sagtens lykkes, hvilket Raptors viste i den første kamp.  

 

Hvad kan vi forvente i det tredje opgør?

Portland Trail Blazers vs. Golden State Warriors

Tredje gang er måske lykkens gang for Blazers, som er nødsaget til at give den hele armen i det tredje opgør, hvis Warriors ikke skal stå med en matchbold i det fjerde og måske afgørende opgør.

Steph Curry har ikke haft sin bedste sæson, men den bedst skydende i NBAs historie har leveret i stor stil i playoff. Han må næsten have sparet på kræfterne til den afgørende fase i sæsonen.

Det har næsten også været nødvendigt for Warriors, at Steph Curry er trådt i karakter i de to første opgør, da Warriors’ anden stjerne Kevin Durant stadig sidder ude.

blazers og golden state

Spørgsmålet er, om den store Steph Curry kan præstere hvor som helst og når som helst. Blazers tager nemlig for første gang i semifinalen imod Warriors i egen hule.

Moda Center i Portland bliver fyldt til bristepunktet, og hjemmepublikummet kommer til at bære Lillard og co. frem.

Det bliver en ufatteligt tæt kamp ligesom den seneste kamp, som endte 114-111 i Warriors’ favør. Blazers er favorit til odds 1.75 baseret på hjemmebanefordelen.

Det ligger umiddelbart også i kortene, at Lillard rammer dagen, for det skal der til, hvis Blazers skal vinde. Det giver således odds 1.85, hvis han scorer over 38.5 point.

Kamptidspunkt: søndag kl. 03:00

 

Toronto Raptors vs. Milwaukee Bucks

Raptors står i samme situation som Blazers, hvor tredje gang kan være lykkens gang.

Der har ikke været mange buzzing vindende momenter fra Kawhi Leonard i de første to kampe. Han har dog gjort sit i forsøget på at slå Bucks, da han er blevet topscorer i begge kampe.

Bucks har bare haft en lang række flere spillere, som er stemplet ind i kampene med flere point. Flere Raptors-spillere skal følge Leonard trop i forhold til point, hvis de skal hive den første sejr hjem i semifinale-serien.

raptors og bucks

Sammenlignet med Raptors, har Bucks en manglende erfaring i forhold til playoff, da mange af Bucks’ spillere ikke har prøvet at stå i en Conference-finale endnu. Det kan være, at dette snart bliver synligt, da Bucks’ spillere måske føler sig for komfortable i forhold til at have vundet de to første opgør.

Dette mulige scenarie kommer Raptors til at udnytte, og de vinder derfor kampen til odds. 1.71.

Det bliver helt sikkert værd at holde øje med basketball-livoddsene vedrørende Giannis og Lenard, da begge kommer til at spille en hovedrolle i kampen.

Kamptidspunkt: mandag kl. 01:00

 

Den tredje runde i Conference Finals bliver underholdende, og derfor er et utal af andre interessante NBA-odds til rådighed, som burde blive tjekket ud. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
5 interessante rekorder i NFL

5 interessante rekorder i NFL

Counter Strike: Major-finalerne i Berlin 2019

Counter Strike: Major-finalerne i Berlin 2019

Formel 1: italiensk GP 2019

Formel 1: italiensk GP 2019

NFL 2019: De fem fedeste kickoff-kampe i historien

NFL 2019: De fem fedeste kickoff-kampe i historien

Sportskalender 2020: De vigtigste sportsbegivenheder i 2020

Sportskalender 2020: De vigtigste sportsbegivenheder i 2020