Bucks har vist sig at være lige så formidable, som de var i grundspillet, ført an af deres helt store stjerne Giannis. De slog komfortabelt Celtics med 4-1 i den samlede serie og er nu klar til Conference-finalen i øst.

De får følgeskab af Raptors, som havde en noget mere besværlig vej til Conference-finalen, da Raptors skulle ud i syvende og afgørende kamp mod mod 76ers. Raptors sikrede sig sejren på 92-90 efter en buzzer-scoring i sidste sekund.

888sport banner

Golden State undgik en syvende kamp mod Rockets, da de vandt den sjette kamp på udebane. Hardens vitale fejl i slutningen af kampen og en flyvende Curry gjorde udslaget.

Blazers kommer til at holde de forsvarende mestre med selskab i conference-finalen i vest. Blazers overvandt med nød og næppe Nuggets og Jokic i det syvende og afgørende opgør. McCollum havde sans for kurven i den kamp og leverede 37 point.

Nu kan vi se frem til finalerne i øst og vest

 

Golden State Warriors vs. Portland Trail Blazers

Disse to klassemandskaber har igennem tiden altid slået hinanden på skift i deres indbyrdes opgør. Nu får det ene af holdene muligheden for at sætte det andet på plads.

Kampene får tilsat lidt ekstra spiciness, da de to Curry-brødre også vil have deres interne kamp kørende.

Blazers får det umiddelbart svært i den første kamp, da den er på udebane, og spillernes fysiske tilstand måske stadig er præget af den seneste kamp mod Nuggets, som trak tænder ud.

blazers og golden state

Warriors er klare favoritter til odds 1.27. Det kunne man drage fordel af – derfor kunne det være oplagt at tage et kig på følgende handicapvæddemål:

Warriors vinder, selvom de starter med at være bagud med 8 point til odds 1.94.

Den første kamp starter på onsdag kl. 03:00

 

Milwaukee Bucks vs. Toronto Raptors

Raptors kan knap nok nå at få armene ned, inden Bucks venter. Blazers’ vanvittige afslutning på den syvende kamp mod Nuggets har givet dem vinger for en stund.

Vingerne kommer Bucks dog hurtigt til at pille af dem, da Bucks må trippe for at komme i gang igen, eftersom de kun skulle bruge fem kampe på slå Celtics ud af slutspillet.

I grundspillet sluttede de to således på henholdsvis første- og andenpladsen i øst. Derfor bliver det to top-tunede mandskaber, som skal duellere.

raptors og bucks

Giannis kommer dog til at gøre forskellen i den første kamp, medmindre Blazers’ klassespiller Lillard følger ham trop – så kan der ske ting og sager.

Bucks kommer til at lægge bedst fra land og vinder første og anden quarter til odds 1.64 og odds 1.72 – og mon ikke også at Bucks starter ud med sejr i den første kamp?

Drag eventuelt fordel af liveoddsene på basketball undervejs i kampen. Der dukker bestemt nogle interessante væddemål op i løbet af spilletiden.

Den første kamp starter på torsdag kl. 02:30

 

Hvem kommer i finalen?

NBA-oddsene taler deres tydelige sprog – Golden State og Bucks er klare favoritter til at nå finalen. Det ville være yderst fortjent, hvis disse to hold ender i finalen. De har på alle parametre leveret en imponerende sæson, men først skal de forbi den sidste udfordring inden finalen.

En bedre finale kunne man vel næsten ikke forestille sig.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder

Del 2: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Del 2: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Del 1: Anderledes sportsgrene, som du ikke vidste eksisterede

Del 1: Anderledes sportsgrene, som du ikke vidste eksisterede

Hvilke hobbies dyrker sportsstjerner?

Hvilke hobbies dyrker sportsstjerner?