Charlotte Hornets vs. Miami Heat

Det kan nærmest ikke blive tættere, når Hornets tager imod Heat. Det er dødt løb mellem de to hold i tabellen – de er a point og deler derfor niende- og tiendepladsen. Magic på den famøse ottendeplads, som er den sidste plads, som udløser playoff, har kun én sejr mere i bagagen.

888sport banner

Vinderen af dette opgør kan dermed rykke tilbage i det fine selskab. Hornets er favoritter, selvom det bliver uhyre tæt.

Det er oplagt at odds på en Hornets-sejr som giver odds 1.67 - selvom oddset på en Heat-sejr er relativ, odds 2.25

Kamptidspunkt: torsdag kl. 01:00.

 

Los Angeles Lakers vs. Denver Nuggets

Det er ved at være tid til, at Lakers skal stå distancen, hvis de skal nå playoff. De er begyndt at halte efter og ligger i øjeblikket på 10. pladsen. Ud af de seneste fem opgør er det kun blevet til én sølle sejr.

Det ligner højst sandsynligt endnu et nederlag til Lakers, når topholdet Nuggets kommer på besøg – medmindre LeBron rammer sit frygtede topniveau, hvilket dog ikke er sket særlig tit indtil videre i denne sæson.

For at hæve oddset på en Nuggets-sejr, som giver odds 1.46, er det værd at overveje at oddse på, at Nuggets vinder kampen, selvom de i handicap format starter med at være bagud med 6 point. Dette giver odds 1.94 

Kamptidspunkt: torsdag kl. 04:30.

 

Milwaukee Bucks vs. Indiana Pacers

Et vaskeægte topopgør venter i øst-konferencen, når tabellens nr. 1, Bucks, møder tabellens nr. 3, Pacers.

I deres tidligere indbyrdes opgør har holdene skiftevis vundet, og derfor kan denne kamp være en svær nød at knække. På papiret er Bucks er favorit, men Pacers kan sagtens komme til at gå Bucks på nerverne.

Find alle odds på kampen her

Kamptidspunkt: fredag kl. 02:00.

 

Portland Trail Blazers vs. Oklahoma City Thunder

Blazers og Thunder følges hånd i hånd i vest-konferencen, da begge hold ligger a point på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

En sejr til et af holdene kan derfor vende op og ned på deres placeringer. Hvem trækker mon det længste strå? Thunder har haft overtaget i de seneste indbyrdes kampe, men Blazers hjemmebane kan meget vel bære hjemmeholdet til sejr.

Find alle odds på kampen her

Kamptidspunkt: fredag kl. 04:30.

 

Houston Rockets vs. Philadelphia 76ers

James Harden er i hopla for tiden og går målrettet efter at blive MVP i år, hvilket han også fortjener. I de to seneste kampe har han formået at lave henholdsvis 42 og 58 point.

I sæsonen har han indtil videre præsteret at levere 36,7 point i gennemsnittet pr. kamp. Han bliver ubehagelig at have med at gøre, når 76’ers skal forsøge at stoppe NBA’s nuværende topscorer.

Find alle odds på kampen her

Kamptidspunkt: lørdag kl. 02:00.

 

Golden State Warriors vs. Denver Nuggets

Hvem ender øverst på skamlen i vest-konferencen? Det får vi en indikation om på lørdag, når tabellens nr. et og to skal slås om skammelpladserne. Nuggets kan med en sejr mindske Golden States forspring i toppen.

Vi kan formode, at de to hold på det seneste har sparet lidt på kræfterne, eftersom begge hold er løbet ind i tre nederlag inden for de sidste fem opgør. De sparer forhåbentligt deres kræfter til, når de skal møde hinanden.

Et sandsynlig væddemål ville være at Golden State vandt, og at der bliver scoret over 233 point i hele kampen. Dette giver odds 2.80.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 04:30.

                          

Los Angeles Clippers vs. Oklahoma City Thunder

Clippers sidder med gode kort på hånden, inden de skal møde Thunder på lørdag. Clippers’ formkurve er stærkt opadgående. Omvendt går det nedad for Thunder, som har tabt fire ud af de seneste fem opgør.

Thunder bliver hårdt spændt for, da de inden kampen mod Clippers skal forsøge at komme helskindet igennem kampen mod Blazers. Derfor er Clippers også favorit og det giver odds 1.81. 

 

Kamptidspunkt: lørdag kl. 04:30.

 

Du har mulig for at finde en masse andre basketball odds her. 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg