I denne weekend er der således fuldt program i NBA, hvor vi bliver forkælet med basketball fra allerhøjeste hylde.

I ugens løb får basketfeberen endnu frit løb, hvor flere topbrag i NBA venter.

 

Toronto Raptors vs. Indiana Pacers

Det er netop kun få uger siden, at Raptors og Pacers leverede et brag af en julekamp, da afgørelsen faldt i slutsekunderne med en flot trepointsscoring af Raptors. Pacers havde efterfølgende muligheden for at udligne eller sejre, men præcision svigtede foran kurven. Raptors endte med at kunne løfte armene i vejret efter en hæsblæsende afslutning.

Opgøret får bestemt heller ikke for lidt, når de to hold igen skal mødes i arenaen. Pacers ligger lige i hælene af Raptors i tabellen i Eastern Conference, så hævnlysten er stor i Pacers-lejren. Kan Pacers slå tilbage med sejr? Find alle odds på kampen her.

Kampen begynder på mandag kl. 01:30.

 

Detroit Pistons vs. San Antonio Spurs

Vi bliver forkælet med det ene topbrag efter det andet i denne uge. På tirsdag er det East mod West – eller rettere sagt Pistons mod Spurs.

Pistons er for en stund røget uden for de otte øverste pladser i Eastern Conference, som kaster en plads i playoff af sig. Selvom der en del kampe tilbage i grundspillet, kan Pistons ikke hvile på laurbærrene, for ellers bliver afstanden til top otte for stor.

 

banner

Spurs vil for alt i verden beholde deres aktuelle sjetteplads i Western Conference. Det bliver to topmotiverede hold, som skal slås om afgørende point i toppen af deres Conferences. Kampen kan meget sandsynligt gå i overtime. Oddsene på kampen finder du her.

Kampen begynder på tirsdag kl. 01:00.

 

Houston Rockets vs. Denver Nuggets

Det førende hold fra Western Conference, Denver Nuggets, skal forsøge at øge afstanden ned til Houston Rockets, som i øjeblikket ligger på fjerdepladsen. Rockets har et stykke op til Nuggets, men de bliver presset bagfra af de resterende hold, hvor det ligger utroligt tæt fra fjerde- til ottendepladsen. Rockets kan måske håbe på, at Nuggets sparer lidt kræfter, da de allerede dagen efter skal i kamp igen mod Miami Heats.

Sidst, de to hold duellerede, vandt Rockets 99-109. Capela, Harden og Paul fra Rockets bidrog i den kamp med 24, 22 og 21 point. Den mest scorende Nuggets-spiller, Morris, leverede 19 point. Nuggets har brug for, at blandt andet Murray og Jokic får kridtet skoene og får kurven til at blafre noget mere.

Kampen bliver med sikkerhed et topbrag værdig. Find oddsene på kampen her.

Kampen begynder på tirsdag kl. 02:00.

 

Find odds på en masse andre NBA-kampe lige her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
NBA-finale: femte kamp

NBA-finale: femte kamp

Formel 1: Canadas Grand Prix

Formel 1: Canadas Grand Prix

NBA: tredje finalekamp

NBA: tredje finalekamp

Ikoniske sportsfejringer

Ikoniske sportsfejringer

NBA-finaler 2019

NBA-finaler 2019