Transfervinduet i NBA lukkede for få dage siden, og flere interessante spillerhandler er blevet gennemført:

  •         Pozingiz til Dallas Maveriks

  •        Tobias Harris til 76’ers

  •        Gasol til Toronto

Det er helt store spørgsmål var dog, hvor Anthony Davids vil lande, men han endte indtil videre med at blive hos Pelicans. Vi fejrer lukningen af transfervinduet med de bedste kampe fra NBA.

888sport banner

Boston Celtics vs. Los Angeles Clippers

Celtics er i de seneste 11 kampe kun løbet ind i to eneste nederlag. Resten af kampene er blevet vundet i stor stil. De buldrer derud af, og de kommer bestemt ikke til at tage hensyn, når Clippers kommer på besøg i weekenden.

Clippers vinder og taber kampe som nat og dag. De skal se at ramme en sejrsstime, hvis de skal beholde deres plads i playoff.

De får en travl dag på kontoret imod Celtics. Celtics burde vinde med mere end 15 point, og det giver et handicap odds på 2.40

Kampen begynder på søndag kl. 02:00.

 

Houston Rockets vs. Oklahoma City Thunder

Topopgør i vest!  Harden og George står ansigt til ansigt i det, der meget vel kan gå hen og blive rundens kamp!

Begge basketballspillere oser af kvalitet og kan vinde kampe på enmandshånd. James Harden er klart den bedst skydende i NBA i øjeblikket, hvor han i gennemsnittet pr. kamp scorer 36.5 point. Paul George følger trop med 28 point.

Det giver odds 1.78, hvis James Harden og Rockets scorer 50 point først, og for Paul George og Thunders vedkommende giver det odds 1.95, hvis de laver de første 10 point i kampen.

Opgøret bliver skudt i gang på søndag kl. 02:30.

 

Philadelphia 76’ers vs. Los Angeles Lakers

Efter Lakers’ overraskende sejr over Celtics for et par dage siden, er de begyndt at vise tænder i håb om at nå playoff-pladserne. De er løbet ind i en stærk strøm af kompetente modstandere, og 76’ers bliver ingen undtagelse. Kan de mon følge op på den flotte sejr over topholdet, Celtics?

Hvis Lakers ikke snart begynder at hive flere sejre i land, begynder det langsomt at blive alvorligt for holdets målsætning om en plads i playoff.

76’ers er i samme båd som Lakers – de har på det sidste også haft problemer med at hive sejre i land. Det kan derfor godt gå hen og blive afgjort i overtime. 

Kampen starter på søndag kl. 21:30.

 

Golden State Warriors vs. Miami Heat

Golden State fører i øjeblikket i vest og skal forsøge at fastholde føringen mod holdet fra øst, Miami Heat.

Golden States offensiv er en velsmurt maskine, som performer gang på gang. Heat skal kaste flere kilo grus i maskineriet, hvis de skal slå førerholdet fra vest.

nba

En sejr til Heat vil give dem lidt pusterum ned til Pistons på niendepladsen, der jagter deres ottendeplads, som netop udløser en plads i playoff.

Golden State vinder højst sandsynligt kampen, og det gør de også, selvom de i handicap-format vil være bagud med -16,5.

Kampen bliver fløjtet i gang på mandag kl. 02:30.

 

Du kan finde en stor række af andre odds på de andre i NBA her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
De største danske VM-bedrifter i badminton

De største danske VM-bedrifter i badminton

VM i badminton 2019

VM i badminton 2019

Esport: de største turneringer i Counter Strike

Esport: de største turneringer i Counter Strike

Fremtidens verdensmester i Formel 1

Fremtidens verdensmester i Formel 1

Formel 1: Ungarske GP 2019

Formel 1: Ungarske GP 2019