Vi kan se tilbage på rigtig mange gode kampe i playoff. Alle fire hold, Saints, Rams, Chiefs og Patriots, som blev seedet i playoff, viste sig at være de stærkeste på grønsværen og befinder sig derfor fortjent i konferencefinalerne.

Der var ikke meget at rafle om i kvartfinalerne i AFC, hvor Chiefs og Patriots udraderede deres modstandere. Chiefs besejrede overbevisende Colts med 31-13. Og Patriots gjorde det af med Chargers i overbevisende stil, hvor det endte 41-28.  

nfl

I forhold til NFC-kvartfinalerne var Saints og Rams spændt lidt mere for. Især Saints blev kørt rundt på røv og albuer i første periode mod Eagles, hvor de var bagud 0-14. Derfra tog de så skeen i den anden hånd og leverede et flot comeback. De formåede at holde Eagles fra at score resten af kampen og scorede dertil selv 20 point.

888sport banner

Rams var stabile under hele kampen mod Cowboys. Især i anden periode fik Rams sat tingene på plads, hvor de vandt 17-0. Det chok kom Cowboys sig aldrig over, og de endte med at tabe 30-22.

 

NFC konferencefinale: Rams vs. Saints

Saints har været et af de bedste hold i NFL i denne sæson. Defensivt har de været en stabil mur, og offensivt har de været nogle sultne løver. De bliver modbydelige at have med at gøre, så Rams skal spille op til deres bedste, hvis det skal lykkes.

Rams skal holde et vågent øje med Saints’ verdensklasse receiver, Michael Thomas. Sidst, de to mødtes, var Michael Thomas ustyrlig, og Saints endte også med at vinde 45-35 over Rams.

thomas

Saints kan dog ikke bare lade Michael Thomas klare ærterne, for Rams besidder også en verdensklasse receiver i form af Marcus Peters. Peters er hævntørstig for at få revanche.

Du kan finde alle odds på kampen her.

Opgøret begynder på søndag kl. 21:05.

 

AFC konferencefinale: Patriots vs. Chiefs

De to klart bedste hold i AFC står over for hinanden på mandag, hvor også de to mest vindende trænere skal stå ansigt til ansigt igen.

Det bliver med sikkerhed en målrig kamp. Det bliver en kamp mellem to af de bedst spillende quarterbacks i denne sæson. Aldersmæssigt er Tom Brady (41 år) og Patrick Mahomes (23 år) vidt forskellige.

patriots

Bliver det den garvede ræv og mest vindende quarterback i NFL-historien, Brady, eller det uprøvet kæmpetalent, Mahomes, som for første gang kan spille sig i en Super bowl?

Indbyrdes er Patriots seneste kommet sejrrigt ud af opgøret mod Chiefs. I den kamp var der bogstaveligt talt ikke noget, som hed forsvar. Der blev blæst til angreb fra begge hold, hvilket endte med en 43-40 sejr til Patriots. Det må gerne gentage sig på mandag.

Find oddsene på kampen her.

Kampen begynder på mandag kl. 00:40.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide

Tips til liveodds: en guide til livebetting på sportsbegivenheder

Tips til liveodds: en guide til livebetting på sportsbegivenheder

Del 1: de største spiller- og holdmareridt

Del 1: de største spiller- og holdmareridt

NFL - del 2: de mest lovende collegestjerner

NFL - del 2: de mest lovende collegestjerner

NFL - del 1: de mest lovende collegestjerner

NFL - del 1: de mest lovende collegestjerner