Et stort sportsår står for døren.

I denne artikel gennemgår v det kommende års største sportsbegivenheder fra januar til juni.

Januar

De danske håndbold-herrer drager til Koratien for at deltage i endnu et EM (12.-28.). Her er Tyskland forsvarende mestre, og Danmark sluttede ved EM 2016 på en sjetteplads. Dog skal vi ikke glemme, at Danmark vandt guld ved OL i Rio de Janeiro netop samme år.

888sport banner

I januar kan du i forbindelse med nytåret også fejre starten på NFL-eftersæsonen den 6., som indledes af Wild Card-stadiet, hurtigt efterfulgt af divisonsslutspillet (13.-14.), Conference Championships (21.) og Pro Bowl (28.). NBA kommer i år til London, hvor Philadelphia 76ers spiller mod Boston Celtics den 11.

Tennissæsonen skydes i gang med Australian Open den 15., som kommer kort efter den femte og sidste Ashes-testkamp i Sydney den 4. januar. Selvfølgelig er der også masser af store Premier League-kampe at overvære. Her tager Arsenal blandt andet imod Chelsea den 1., Liverpool imod Manchester City den 13., og Spurs imod Manchester United den sidste dag i måneden (31.).

Februar

I februar vender Superligaen i weekenden 9.-11. tilbage efter en mindre vinterpause . Et af månedens store opgør spilles 18., når FC Midtjylland tager imod FCK på hjemmebane. Lidt senere - den 28. - tager jyderne mod en anden stor modtander i tabellen, nemlig Brøndby.

Derudover vil det første store stykke sølvtøj finde sin ejer i English Football League (EFL), når Carabao Cup-finalen spilles den 25. I Premier League vil vi også være vidne til store kampe mellem Spurs og Arsenal (10.) samt Manchester United og Chelsea (24.).

Marts

Sikke en fantastisk måned marts bliver. Der er en pirrende kamp i Italien den 4., hvor AC Milan tager imod Inter i Derby di Milano. Tilbage i Premier League vil Manchester City søge at forbedre deres statistikker mod Chelsea (3.). Den brutale rivalisering mellem Manchester United og Liverpool – på trods af at have været et smule uinspirerende for nyligt – blusser atter op i marts (10.). Derudover skal Chelsea møde Spurs på hjemmebane i endnu et London-derby (31.).

April

Superligaen træder ind i sit mesterskabsslutspil i løbet af april. De præcise datoer er endnu ikke fastsat på nær den første kamp, som vil finde sted den 1. april.

Forbered dig på en travl måned med sportsvæddemål i april. Både Checkatrade Trophy-finalen (8.) og Copa del Rey-finalen (21.) vil finde sted i denne måned – samt en mega derby-dag i Premier League den 7., idet både Merseyside- og Manchester-derbyet vil blive udkæmpet.

Maj

Dette er måneden fyldt med finaler – heriblandt Europa League-finalen i Lyon (16.), FA Cup-finalen (19.), Champions League-finalen i Kiev (26.), Championship-slutspilsfinalen (26.), League One-slutspilsfinalen (27.) og League Two-slutspilsfinalen (28.). Den 13. maj bliver den sidste dag i Premier League-sæsonenen, men i det mindste vil der være French Open (28.) at underholde sig med.

Thomas Cup - turneringen, som udkårer verdens bedste badmintonnation - finder næste år sted fra den 20.-27. maj. Danmark er forsvarende mestre, idet vi som det første europæiske land nogensinde vandt turneringen sidste år.

Juni

VM er endelig ankommet! Den første kamp i turneringen vil være med værterne, Rusland, den 14., og resten af gruppespilskampene vil herefter udfolde sig indtil 16.-delsrunderne, som starter den 30.

Juli

Juli leverer det afsluttende stadie i VM med kvartfinalerne (6.-7.), semifinalerne (10.-11.), kampen om tredjepladsen (14.) og den største af alle sportskampe, VM-finalen den 15.

Sportsvæddemålskalenderen er med andre ord fyldt med utrolige begivenheder, som gamblere ikke kan vente med at sætte penge på!

Få overblikket i nedenstående infografik:

888sport

Læs også
Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Esport: de sjoveste callouts-navne i Counter Strike

Esport: de sjoveste callouts-navne i Counter Strike

 

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder