ikoniske fejringer

 

Mange af de ting, som Mario Balotelli vil blive husket for, er resultatet af dårlig timing – om det er at modtage dumdristige røde kort eller at bryde ind i fængsel.

Men hans beslutning om at vise verden en t-shirt med teksten ’Why Always Me?’ efter en scoring ved et Manchester-derby var perfekt timet, idet Balotelli havde skabt en del opmærksomhed omkring sig selv ved at sætte ild til sit eget hus med noget fyrværkeri indendørs natten inden derbyet.

City trak det længste strå med 6-1 på Old Trafford og tildelte dermed United det værste nederlag i Premier League – gudskelov med Balotelli som dobbelt målscorer, så han ikke lavede t-shirten for ingenting.

Rafael Nadals vane med at bide i hvert eneste trofæ, han har vundet, er rimelig simpel og ligetil, selvom det at vinde trofæet i første omgang er betydeligt sværere.

Nadal henter point, fordi det simpelthen er underligt at se en tennis-legende sætte tænderne i et trofæ, som om det var en lækker bøf; med sin glimrende karriere taget i betragtning, har han tydeligvis fået smag for det.

At løbe rundt på den lokale fodboldbane i vildeste hysteri og råbe ’mål, mål, mål’ er noget, de fleste fodboldfans har oplevet sammen med deres venner.

Men Marco Tardelli har hævet fejringen til et helt andet niveau ved at skrue passionen op til at råbe det 11 gange i træk. At han gjorde det efter en scoring i VM-finalen, gør ikke ligefrem skade på hans arv.

Da Phil Brown valgte at udføre en holdsnak på banen med sit Hull-mandskab efter at være nede med 4-0 ved halvleg, var fodboldverden chokeret.

Lige så chokeret var man, da Hull vendte tilbage til Manchester Citys bane, og et mål af Jimmy Bullard udløste en velorganiseret genskabelse af den episode.

Point bliver tildelt for graden af morskab og logistik, men point bliver trukket fra for i bund og grund at fejre, at Hull er et middelmådigt fodboldhold.

888sport banner

For at holde liv i den verdensomspændende dille Gangnam Style, besluttede Chris Gayle sig for at tage dansen til sig ved fejringen af West Indies’ bemærkelsesværdige sejr ved World Twenty20.

Hans overbevisende og naturlige karisma var nok til at gennemføre dansen med stil, og Gayle vil hovedsagligt blive husket som en af cricketverdenens største entertainers på grund af hans fremragende slag.

Usain Bolts ikoniske ‘lyn’-posering kan nemt genskabes; den er faktisk så nem at efterligne, at Bolt indrømmer, at han stjal den fra en jamaicansk turistplakat.

Mens ’lynet’ passer perfekt i konteksten til han navn, kendes fejringen bedre på Jamaica som ’To Di World’ som en hyldest til et dancehall-move. Med det sagt, kan du fejre præcis som du har lyst, når du har sat verdensrekorder på både 100 meter og 200 meter.

Læs også
Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide

Tips til liveodds: en guide til livebetting på sportsbegivenheder

Tips til liveodds: en guide til livebetting på sportsbegivenheder

Del 1: de største spiller- og holdmareridt

Del 1: de største spiller- og holdmareridt

NFL - del 2: de mest lovende collegestjerner

NFL - del 2: de mest lovende collegestjerner

NFL - del 1: de mest lovende collegestjerner

NFL - del 1: de mest lovende collegestjerner