sportens storste trofae vindere

Det er utrolig svært at sammenligne de største sportsgrene med hinanden, på grund af de forskellige måder som spillerne og holdene vinder trofæer og medaljer. 

888sport banner

Uanset det, så er det her nogle af de største hold og spillere i historien, der har vundet flest kampe, trofæer, medaljer, bælter i deres sportsgren.

Fodbold: Barcelona, 89 trofæer

Det er meget tæt mellem Real Madrid og Barcelona, men til sæsonen 2018/2019 er Barcelona rangeret som dem, der har vundet flest trofæer af de største hold med 89 af slagsen. Denne sæson er Barcelona delte favoritter til at tilføje endnu et trofæ til skabet med odds 6.00.

Tennis: Margaret Court, 24 Grand Slams

Hun ses muligvis ikke som den største spiller nogensinde, men Margaret Court, er den spiller, der har flest Grand Slams sejre i hus med 24 styks. Pr. oktober 2018 har Court flest Grand Slams af nogen kvinde og mænd, men Serena Williams er i hælene på hende med 23, og hun giver odds 5.25 til at vinde Australian Open 2019.

Boksning: Manny Pacquiao otte-divisions verdensmester

I den 25. kamp i karrieren vandt Manny Pacquiao WBC og lineal fluevægt titlerne ved at slå Chatchai Sasakul via knockout. Filippineren fortsatte derefter med at vinde VM-titler i syv andre divisioner. Han bokser stadig, nu med en score på 60-7-2, og med Floyd Mayweater der forsøger at få endnu en pengefikseret kamp mod Pacquiao, som den stadig aktive bokser giver odds 3.00 til at vinde.

Ishockey: Canadas mandlige ishockeylandshold, 61 turneringssejre.

Team Canada er med længder det mest dominerende hold indenfor Ishockey. Selvom de ikke vinder alt de stiller op i, så har de i den grad været gode til at hente sejre gennem tiderne. De er igen favoritter til at vinde titlen ved VM 2019, hvor de giver odds 3.00 på ishockey betting.

Formel 1: Ferrari. 16 VM konstruktørernes mesterskab.

Langt foran er Ferrari historisk de bedste konstruktører i Formel 1. Dog har de ikke vundet mesterskabet siden Kimi Raikkonen og Felipe Massa kørte bilerne i 2007 og 2008. Denne sæson giver Ferraris Sebastian Vettel odds 2.25 til at lave comeback og vinde VM i kørernes mesterskab.

Boksning: Evander Holyfield, Fire gange verdensmester i sværvægt

Evander Holyfield kæmpede sig til at blive firedobbelt verdensmester i sværvægt. Efter at han blev den ubestridte mester i crusiervægt, vandt han over Buster Douglas i 1990, hvor han fik sin første smag på at blive verdensmester - En ubestridt en af slagsen.

Ved slutningen af hans karriere i 2011, havde Holyfield vundet sværvægtsmesterskabet hele fire gange hvilket var en ny rekord. Nu er det næste sværvægts VM-titel på spil mellem Deontay Wilder til odds 1.40, der tager i mod Tyson Fury til odds 2.30.

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg