Fodbold er både den mest populære sport i verden, og den sport, som tiltrækker flest væddemål. De største fodboldligaer er placeret i Europa, men desværre er der mange af dem, der afslutter på samme tid, hvilket betyder, at der er et kæmpe hul i løbet af sommeren.

Heldigvis er der en verden af sportsgrene der fortsat spiller i løbet af sommeren, så der er nogle rigtig attraktive væddemål for sportsbettere.

Lad os starte med at kigge på fodbold andre steder i verdenen.

888sport banner

Fodbold
Selvom de største ligaer i Europa holder pause i løbet af sommeren, så er der stadig masser af fremragene fodbold andre steder, og du kan oddse på det hele. De største fodboldligaer om sommeren finder sted i Skandinavien, Asien og Nordamerika.

Lige nu kan du bette på den finske Veikkausliiga, hvor HJK er stor favoritter til odds 1.20, mens anden favoritten SJK Seinajoki kommer efter med 6.00 gange indsatsen igen. I den norske Eliteserie kan du få odds 1.14 på at de slår de bedste i midt-Norge, hvor du kan få odds 2.10 på at Stromgodset bliver det bedste hold i den østlige del af Norge, her giver Sarpsborg 08 odds 3.50 igen.

Hvis svensk fodbold er mere din ting, så kan du kigge på Allsvenskaen. Her er der masser af forskellige markeder, som bl.a. inkluderer bedste hold af oprykkerne, bedste hold i Stockholm, og mange flere markeder. Malmø FF er favoritter til at vinde ligaen til odds  2.75. De skandinaviske ligaer løber fra midten af marts og starten af april, og den fortsætter indtil slutningen af sommeren.

Kigger vi mod Japan og Sydkorea, er de to mest underholdende ligaer allerede i gang. Hvis du ser højdepunkter fra J1-League eller K-League 1, så vil du se tribuner med dansende og glade fans. Du kan følge og bette på K-League 1 kampe hele ugen, og du kan også spille på vinderen af J1-League. Den japanske top division har mange kandidater til titlen, hvor Kawaski Frontale er favoritter til odds 5.00, Kashima Antlers giver 5.50 gange indsatsen igen, mens Urawa Red Diamonds står til odds 7.00 igen.

MLS er også i gang på nuværende tidspunkt, o der kan du finde odds på samtlige kampe og et stort udvalg af vindermarkeder, som bl.a. inkluderer vinderen af MLS. MLS MVP vinderen, Topscorer, flest assists, vinder af konferencen osv. I øjeblikket er candadiske Toronto FC favoritter til at vinde MLS til odds 5.00, mens Seatlee Sounders og New York City FC giver odds 8.00 igen.

Det største i dette kalender år, er verdens største sportsbegivenhed. VM I fodbold. Det finder sted i Rusland fra d. 14. juni til og med d. 15. juli. Det er allerede nu muligt at oddse på VM. Der er masser af gode hold med i år. Brasilien og Tyskland til odds 5,75, Frankrig til odds 6.50, Spanien til odds 8.00 og Argentina til odds 10.00

Ishockey
Den største ishockey liga i verdenen, NHL, er netop i gang med de afgørende runder af slutspillet. Stanley Cup play-off løber fra apil og indtil juni. Play-off ishockey er utrolig underholdende, og det skaber af og til de store overraskelser, hvor bettere kan vinde mange penge. I hver NHL kamp hele året rundt, kan du finde specielle spiller markeder, hvilket bl.a. inkluderer "Scorer et mål" eller "Scorer et point"

I løbet af grundspillet vil oddsene svinge en en hel del, og det er kun sket otte gange i løbet af de sidste 31 sæsoner, at det bedste hold i grundspillet har vundet Stanley Cup. Tamba Bay Lightning er favoritter til odds 6.50, mens andre hold måske alligevel kan overraske. Nashville Predators giver odds 8.00, mens Pittsburg Penguins der kan vinde deres tredje trofæ i træk giver odds 11.00. Måske Vegas Golden Knights med deres nye brand kan vinde ligaen og skabe et eventyr til odds 12.00.

Boksning
Der er ikke rigtig nogen pause i boksning, og derfor bokser de store bokserer hele året rundt. Denne sommer er der bl.a. et par helt store opgør i vente.

Maj starter ud med to omkampe. Det spændingsfyldte opgør mellem Saul "Canelo" Alvarez og Gennady Golovkin finder sted d. 6. maj, after den første kamp endte med uafgjort. Kasakstaneren er favorit til odds 1.52 i dette opgør. Et andet spændende opgør er omkampen mellem Tony Bellew og David Haye. Den finder sted d. 5. maj. Her forventes det, at Haye vinder kampen til odds 1.40 igen. Den første kamp endte med at Bellew slog en dårligt kæmpende Haye, der på forhånd havde besvær med sin akillessene.

Senere i maj er der også opgøret d. 11. maj mellem Oleksandr Usyk og Murat Gassiev hvor Usyk ligner en mand, der skal demonstrere sin overlegenhed til odds 1.33 gange indsatsen igen. En anden femstjernet kamp er d. 19. maj, hvor Lee Selby tager imod Josh Warrington. Her giver udfordreren odds 4.5 gange igen, hvis han overrasker.

Tennis
I løbet af sommeren bliver vi også forkælet med to massive Grand Slam turneringer. Først er det French Open fra 27. maj til 10. juni, hvor "Kongen af grus" Rafael Nadal forventes at vinde til odds 1.90. Hans tætteste konkurrent er Novak Djokovic til odds 6.00

Kort efter French open er det tid til Wimbledon. Det starter d. 2. juli og løber til d. 15. juli. Wimbledon ses af mange som den største udendørs event på græs. I både mændendes og kvindernes turnering er der en forholdsvis pæn favorit.

Roger Federer giver odds 2.75, mens Serena Williams giver odds 3.75 til at vinde Wimbledon.

Formel 1
Formel 1 sæsonen startede i slutningen af marts, men det er i sommermånederne at sporten peaker.

I løbet af sommermånederne, vil F1 fans blive forkælet med det spanske Grand Prix (11-13. maj) Monaco Grand Prix (24-27. maj) Canadiske Grand Prix (8 - 10 juni) Franske Grand Prix (22-24 juni) Østrigske Grand Prix (29. juni - 1 juli) Britiske Grand Prix (6-8 juli) Tyske Grand Prix (20-22 juli) og det Ungarske Grand Prix (27-29. juli)

Inden sæsonen er Mercedes store favoritter til at vinde konstruktørernes mesterskab til odds 1.44, mens deres bedste kører Lewis Hamilton giver odds 1.90 til at vinde kørernes mesterskab. Red Bull og Ferrari halter dog lige efter, med Sebastian vettel og Max Verstappen til odds 4.50 til at slå Hamilton i denne sæson.

Baseball
Af alle de store sportsgrene i USA, er MLB den der dominerer i sommermånederne. Opstarten eller "forårs træning" er allerede begyndt, og turneringen slutter ikke før World Series midt i november. Du kan selvfølgelig allerede begynde at spille på de tidlige træningskampe og den regulære sæson, når den går i gang.

Den ultimative sejr er at vinde World Series. Sidste års finalister, Los Angeles Dodgers er favoritter til at vinde titlen i år til odds 7.00. Det hold der vurderes som det bedste hold, Houston Astros, giver odds 7.50 gange indsatsen til at vinde World Series igen. New York Yankess fåes til samme odds.

Golf
Sommeren er den perfekte tid til at spille på golf. Den 147. udgave af The Open Championship løber fra d. 19. juli til d. 22 juli. Dustin Johnson og Rory MclIroy er favoritter til hhv. odds 15.00 og 13.00, men det er Jordan Speith der er favorit til odds 11.00.

For de fleste er de hyppigste begivenheder at spille på i fodboldverdenen Premier League, og de andre fem top ligaer i Europa. Men selv når UEFA Champions League har afviklet deres sidste kamp, er der stadig masser af spændende bettingmarkeder at få kigge på.

Læs også
Viktor Axelsen løn og formue

Viktor Axelsen løn og formue

De 10 mest populære NBA-spillere på Instagram

De 10 mest populære NBA-spillere på Instagram

NFL: Super Bowl 2021 - optakt

NFL: Super Bowl 2021 - optakt

Solskjærs, Nadals og andre sportsstjerners kælenavne – del 2

Solskjærs, Nadals og andre sportsstjerners kælenavne – del 2

Bendtner, Kessler og andre danske ikoniske kælenavne – del 2

Bendtner, Kessler og andre danske ikoniske kælenavne – del 2