Hvad lærte vi i det spanske GP?

Begge Mercedes-kørere førte løbet fra første sving og gav ikke afkald på føringen på noget tidspunkt i løbet. Ferrari en mindre optimal weekend, som kun kastede en fjerde- og femteplads af sig. Deres seneste opgradering af deres motor havde altså i første omgang ikke den ønskede effekt.

Mercedes har nu vundet samtlige fem løb og har dermed allerede i stor grad sørget for, at det bliver en to-mands duel mellem de to teamkollegaer Hamliton og Bottas.

Det er beundringsværdigt og ildevarslende, at Vettel er hele 48 point efter Hamilton på førstepladsen, hvilket er noget af en gabende kløft efter de første fem løb.

Kevin Magnussen fik kørt sig tilbage i rampelyset for en stund og inden for VM-pointene. Magnussens syvendeplads i Spanien udløste 6 point, og dermed er danskeren tilbage i top 10 i den samlede stilling.

Kan Magnussen gentage sit indtog tilbage i top 10, og fortsætter Mercedes-temaet mon deres magtdemonstration?

 

Hvad kan vi forvente i Monaco?

Vi får altid tilført lidt ekstra benzin i blodet, når det kommer til det historiske Grand Prix i Monaco.  Racerbanen i Monaco er Formel 1’s svar på en hjemmebane.

Det er det tættest vi kommer på gaderæs i formel 1 – snævre sving, kuperet terræn – racerkørernes evner bliver for alvor sat på prøve på denne bane. Her bliver fårene skilt fra bukkene.

Indtil det modsatte er bevist, så bliver Monaco Grand Prixet atter et stort Mercedesshow – hvad kan man ellers forvente? Ferrari og de andre teams kommer næppe til at se skyggen af Mercedes-kørerne.

Derfor må det betragtes som et gaveodds, at Hamilton kan fordoble din indsats med et sejrs-odds på 2.00. Bottas giver således 3.50.

888sport banner

Kvalifikationen bliver en gentagelse af de forrige kvalifikationer, hvor Mercedes kommer til at starte i pole position – intet nyt på den front.

Det bliver til gengæld mere interessant at se, om Magnussen igen kan blande sig i top 10. Sidste år måtte danskerne nøjes med en 13. plads, så der er plads til forbedring på søndag. Mon ikke han har lært lidt fra sidste år. F1-oddsene kigger dog langt efter Magnussen.

Liveoddsene kan imidlertid være værd at holde øje med, hvis Magnussen rammer endnu en god dag.

Kvalifikationen begynder lørdag kl. 16:00, og selve løbet begynder søndag kl. 15:10.

God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide

Tips til liveodds: en guide til livebetting på sportsbegivenheder

Tips til liveodds: en guide til livebetting på sportsbegivenheder