Hvad skete der lige i Bahrain?

Ferrari startede ud som lyn og torden ved at sikre sig pole position og andenpladsen i kvalifikationen. Inden løbets begyndelse var Ferrari også tilset en favoritrolle.

Armene røg dog relativt hurtigt ned igen for Ferraris vedkommende, da de to Mercedes-kørere, Hamilton og Bottas, i flere omgange udnyttede, at Ferrari-kørerne skulle i pitten. Kørefejl, motorproblemer og pitstop kostede Ferrari dyrt – Ferrari gav sig selv baghjul.

Mercedes gentog altså succesen ligesom i forrige Grand Prix i Australien og kunne dermed gnide mere salt i Ferraris sår.

Det blev heller ikke til noget stort rødt og hvidt løb, da Magnussen røg uden for pointene, efter at dækkene på Haas-køretøjet fejlede på Magnussens bekostning.

 

Hvad kan vi forvente i Kina?

Mulighederne er rigtig gode for overhaling på den kinesiske bane i Shanghai. Der er således to sving, sving 14-15 og sving 06, som især er to oplagte overhalingsmuligheder.

Under de første to træninger på den kinesiske bane har det været lidt svingende blandt løbsfavoritterne fra Mercedes og Ferrari. Især under anden træning forløb det ikke optimalt for Leclerc, som endte på syvendepladsen.

Ellers så top 5 således ud efter anden træning:

1. BOTTAS/ Mercedes - 1:33.330

2. VETTEL/ Ferrari - +0.027

3. VERSTAPPEN/ Red Bull Racing - +0.221

4. HAMILTON/ Mercedes - +0.707

5. HULKENBERG/ Renault - +0.766

 

I kvalifikationen viste favoritterne klassen og bookede de første fire pladser i front. Begge Mercedes-kørere satte igen Ferrari på plads og snuppede de to første pladser i feltet. Bottas starter i pole position i morgen. Kan Bottas holde den hele vejen? Oddsene online taler et tydeligt sprog for dette.

Efterfølgende fulgte Ferrari trop med Vettel og Leclerc på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Danskernes darling, Kevin Magnussen fik vist god moral og fart, da han fik kørt sig til en niendeplads. Magnussen vil have indhentet de point, som han ikke fik i Bahrain.

Løbet på søndag bliver atter en evig duel mellem Mercedes og Ferrari. Kan Ferrari i denne omgang stikke en kæp i hjulet for Mercedes’ lille sejrsstime? Det kunne være, man skulle holde øje med livebetting-mulighederne undervejs i løbet.

888sport banner

Vi kommer med stor sandsynlighed til at se mere hasarderet kørsel for flere af kørerne i morgen, da mange af dem gerne vil have rettet op på flere skuffende resultater. Det kan komme til at koste på den lange bane, i forhold til at gennemføre Grand Prixet.

Derfor er det værd at overveje, hvilke konstruktører der ikke formår at få begge kørere til at fuldende løbet. Racing Point har tydeligvis haft flest problemer med deres køretøjer – det giver således odds 2.00, hvis en af de to kørere fra Racing Point ikke formår at gennemføre løbet.

Eventuelt kunne Haas og McLaren også overvejes til odds 2.20 og 2.10.

Løbet begynder søndag kl. 08:10.

 

Formel 1 er kun en lille del af en større motorsportsverden, derfor kan du eventuelt tjekke andre motorsport-odds ud.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide