Ferrari fik frataget sejren i det canadiske GP.

Ferrari og især Vettel kørte et fantastisk løb i Montreal, men i stedet for at blive overhalet af en anden kører blev Vettel ”overhalet” af løbets stewards. De tildelte Vettel fem sekunders tidstraf, efter han ved en fejl tog en lille smutvej over græsset for at undgå et sammenstød med barrieren.

Det kostede i sidste ende sejren til stor frustration for tyskeren, som byttede rundt på placeringstavlerne mellem ham og Hamilton, da de to kørere skulle hædres.

Kendelsen forhindrede Ferrari i at få deres første løbssejr i denne sæson – Vettel må være ved at boble over af raseri, hver gang han skænker kendelsen en tanke.

Den italienske væddeløbshingst fortsætter med at appellere beslutningen. Det er endnu uvist, om en forhandling kommer på tale.

Ferrari får muligheden for at udvise den helt rette reaktion ved at gå ud og vinde det franske grand prix. F1-oddsene afslører dog stadig en klar favoritrolle til Ferrari.

Magnussen måtte starte i pitten i Canada, og racerbilen virkede stadig ramt af Magnussens uheld i kvalifikationen. Det betød desværre, at danskeren ikke kunne få noget fart i dækkene og derfor måtte nøjes med en skuffende 17. plads.

Kan danskeren mon holde sig fra rabatten i Frankrig?

banner

 

Hvad kan vi forvente i Frankrig?

Lewis Hamilton er urokkelig på vej mod sin sjette VM-titel og nærmer sig Michael Schumachers 7 VM-titler.

For Mercedes er det efterhånden blevet standardprocedure at slutte på toppen af podiet. Ingen kan vippe dem af trinene på vej mod tronen.

Det eneste svaghedstegn er Bottas dykkende formkurve, hvilket har genåbent kampen om sølvet i den samlede stilling. Bottas har endnu ikke vænnet sig helt til Mercedes' nye opgraderinger. Til fredagens træning var han varmere end alle andre kørere.

Til trods for det vil finnen stadig komme blæsende og er kampivrig for at vise, at han sagtens kan omgås de nye opgraderinger.

Grundet banens design er der en rigtig god chance for at en dobbelt Mercedes-sejr ligger og lurer i overfladen. Det antyder oddsene også, hvor Hamilton giver odds 1.80 og Bottas 2.25.

Ferrari halter efter i forhold til oddsene, hvor det giver odds 9.00, hvis Vettel skulle gå hen og vinde - uden stewardsene skulle blande sig.

Du kan oddse online og finde et utal af liveodds, når kvalifikationen begynder på lørdag kl. 15 og selve løbet på søndag kl. 15.10 – god fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Esport: de sjoveste callouts-navne i Counter Strike

Esport: de sjoveste callouts-navne i Counter Strike

 

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder