Kampen om Formel 1-herredømmet fortsætter i Nordamerika. Formel 1 gør et stop i Canada, hvor racerbanen i Montreal lægger asfalt til. 

Kan Vettel gentage sin succes fra sidste år i Montreal, eller vil Mercedes sejre for syvende gang i træk? F1-oddsene røber en klar favorit til løbet på søndag.

 

Sjette sejr på stribe

Det blev et sandt gaderæs i Monaco, hvor racerkørerne blev udsat for den ultimative køreprøve. Alle parametre spillede en rolle i dette dramatiske løb, hvor små bagateller gjorde forskellen.

Mercedes-styret fortsatte deres jagt på Formel 1-herredømmet. Lewis Hamilton sluttede igen allerøverst på podiet i Monaco. Englænderen gav Sebastian Vettel baghjul i slutningen af løbet og kunne dermed sikre sig sin anden sejr i træk.

Mercedes kom dog ikke legende let til sejr i Monaco, som i de forrige løb. De måtte anstrenge sig mere end hidtil før i denne sæson.

Vettels andenplads skabte lidt lys for enden af tunnelen for Ferrari efter lang tids søgen, men desværre blev lyset atter overskygget af endnu et uheld, som virker til at forfølge Ferrari i denne sæson. Leclerc måtte udgå af løbet efter motorproblemer.

888sport banner

Med danske briller tydede det på, at Magnussen ville få et godt løb efter en fabelagtig kvalifikation, hvor han sikrede sig en sjetteplads.

Desværre blev lykke vendt til vrede for danskernes vedkommende, da han sluttede på en skuffende 14. plads grundet et mærkværdigt skift af danskernes dæk relativt tidligt i løbet.

Magnussen må være ekstra tændt på at rejse sig efter skuffelsen i Monaco – bookmakerne har flere online betting-muligheder klar.

 

Bliver det syvende sejr på stribe for Mercedes?

Legenden Michael Schumacher holder indtil videre rekorden, som den mest vindende racerkører på Gilles Villeneuve i Montreal. Hele syv gange har han vundet løbet.

Den rekord kan på søndag blive udlignet af Hamilton, som tidligere har vundet løbet seks gange. Derfor må det være en ekstra motivationsfaktor for Mercedes-køreren at vinde løbet, så han kan rykke op ved siden af sit idol.

Hamilton er favorit til odds 2.20, og det vil kræve en ekstraordinær indsats og lidt held, hvis andre kørere skal kunne ødelægge hans nuværende form.

Det vil være fornuftigt at have Vettel som Hamiltons største udfordrer til løbet, fordi han to gange tidligere har vundet på banen og derfor kender banen som sin egen bukselomme. En sejr til ham giver odds 4.75.

Kvalifikationen i Canada bliver med stor sandsynlighed en genfortælling af de tidligere kvalifikationer, hvor Mercedes dominerer, og Ferrari forsøger at presse på.

Det bliver dog mest interessant at følge Magnussen i kvalifikationen. Han virker til at have luret måden, hvorpå han kommer inden for top 10. Det giver odds 1.80, hvis han slutter bedre end sin teamkollega Grosjean.

 

Kvalifikationen begynder lørdag kl. 21:00. Selve løbet begynder på søndag kl. 20:10

 

Du kan fordelagtigt følge liveoddsene, mens kvalifikationen eller løbet er i gang, da nogle odds kan ændre sig undervejs og måske blive til gaveodds. God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Del 1: Rekordholderne i seks af de største NBA-klubber

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Flashback: hvilken NBA-kamp ville du gerne have set live?

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Del 2: De største spiller- og holdmareridt

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Undervurderede NBA-spillere i 90’erne

Sådan better du med oddssystemer: den ultimative guide

Bet med oddssystemer: den ultimative guide