En fredelig og dominerende affære i det kinesiske Grand Prix

De to Mercedes-kørere havde op til løbet givet Ferrari og de resterende kørere baghjul i kvalifikationen.

Løbet blev den samme historie, hvor Ferrari endnu engang blev sat på plads af Mercedes, som igen vandt de to øverste pladser på podiet. Motorsport-oddsene taler også deres tydelige sprog om, hvem folket tror mest på.

Vettel kunne få lov til at beholde lidt af æren ved at snuppe tredjepladsen – men mon ikke Vettel og Ferrari allerede er ved at skrue op på Bottas og Hamilton. Indtil videre må Ferrari vænne sig til tanken, for det fungerer generelt ikke for dem.

888sport banner

Ferrari og andre motorsportsentusiaster var fulde af forventninger inden sæsonstart, men nu har piben fået en anden lyd - eller skulle man hellere sige, at dækkene og køretøjet har fået en anden lyd. Det er i hvert fald det, som pt. driller.

Magnussen og Haas oplever også i øjeblikket knas i maskineriet. De startede ud som lyn og torden i Australien, hvor Magnussen sluttede på en sjetteplads, men Haas' præstationer varierer i øjeblikket lige så meget som det danske vejr.

 Haas er spændt for, hvis de skal have løst deres dækproblemer inden løbsstart på søndag.  

 

Hvad kan vi forvente af Banen i Baku og løbet?

Banen i Baku er bygget til fart, så racerne får virkelig lov til at trykke speederen i bund på langsiden. Det bliver ren fryd for øjet.

Det bliver med stor sandsynlighed en gentagelse af de forrige løb, hvor Mercedes sætter sig på podiepladserne fra start til slut.

Ferrari bakser stadig med en masse småproblemer, så det bliver heller ikke i denne omgang, at Ferrari kommer til at se Mercedes-kørerne i bakspejlet. Derfor vinder enten Lewis eller Bottas kvalifikationen og løbet til henholdsvis odds 2.75 og 4.25.

Men skulle en fra Ferrari blande sig, så skulle det være den tidligere verdensmester Sebastian Vettel. En sejr til ham kaster et odds af sig på 3.50.

For Magnussens vedkommende kan det nærmest kun gå bedre for den danske kører, og Magnussen er med god grund langt fra podieplacering, hvilken han stadig går og drømmer om at opnå.

Det giver således odds 101, hvis danskeren skulle ende inden for top to. Det er et longshot, men én gang skal være den første.  

Du kan følge med på live betting undervejs i kampen, hvilket kun gør løbet endnu mere interessant. Oddsene online giver et spænd af muligheder.

Løbet begynder søndag kl. 14:10 - god fornøjelse!

 

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg