På søndag går det løs, når et nyt Formel 1-år skydes i gang i Melbourne.

Bliver Hamilton og hans Mercedes-team ligeså dominerende som sidste år og de seneste par år? Sidste år vandt Hamilton og Mercedes 11 ud af de 21 grandprix-løb.  Mercedes har i lang tid formået at få det optimale ud af sin racer og i kombination med de rette kørere.

Lidt tvivl er dog opstået, om Mercedes kan gentage dominansen fra sidste sæson, efter testkørslerne i Barcelona viste, at Ferrari i den grad har eksperimentet og har fået konstrueret en motor og racer, som måske kan føre Ferrari tilbage til Formel 1-tronen. Kan Vettel mon udnytte køretøjets potentiale, når det for alvor gælder?

banner

Haas’ danske darling, Kevin Magnussen, har også vist, at Haas-teamet i år har større ambitioner. I træningsugen i Barcelona fik teamet rettet op på det grus i maskineriet, som deres racer tidligere havde. Lad os se, hvor meget fart over feltet Magnussen og Haas har, når årets første løb går i gang.

 

Australian Grand Prix – kvalifikation

På lørdag får vi en lille forsmag på, hvad der venter os på søndag, når kampen om placeringerne i årets første grandprix finder sted.

Der hersker ingen tvivl – Ferrari, Mercedes og Renault kommer til at slås om de øverste placeringer. Kevin Magnussen må have gode minder fra sidste år, da han leverede en god kvalifikationsdag, hvilket sikrede ham en placering i femte position. Får han mon en top fem-position igen?

Det bliver til gengæld et dødt løb mellem Hamilton og Vettel om pole position. Begge kørere giver odds 2.75 for at køre den hurtigste omgang.

Du kan eventuelt finde en masse andre interessante motorsports-betting, som f.eks. NASCAR, Rally og speedway.

Kvalifikationen begynder på lørdag kl. 07:00.

 

Australian Grand Prix – løbet

Sidste år startede Hamilton i pole position, men måtte senere hen i løbet vige fra pladsen til en godt kørende Vettel. Får Vettel mon lov til at lade champagnen flyde igen i år for næsen af Hamilton?

Vettel er favorit til odds 2.50, hvor Hamilton følger trop til odds 3.25.

ferrari

Det er meget sandsynligt, at Magnussen ender indenfor top-10, derfor giver det også et beskedent odds på 1.50, hvis det skulle ske. Hvis man eventuelt har mere tiltro til Magnussen, giver det odds 2.50, hvis han slutter i top-6.

Det australske grand prix begynder på søndag kl. 06:00.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Formel 1: Monaco Grand Prix

Formel 1: Monaco Grand Prix

De mest passionerede fans i sportens verden

De mest passionerede fans i sportens verden

NBA: Conference-finaler - kamp 3

NBA: Conference-finaler - kamp 3

Er sportsfolk naturligt skadesplagede?

Er sportsfolk naturligt skadesplagede?

NBA: Conference-finaler

NBA: Conference-finaler