Mens de populære udendørssportsgrene med fodbold i centrum aktuelt ligger stille, er der flere andre interessante ligaer at rette blikket mod i Danmark.

Vi har tidligere sat fokus på den danske håndboldliga, 888ligaen, og nu kigger vi nærmere på ishockey, hvor Metalligaen er i fuld gang med masser af kampe i januar.

Vi er over halvvejs i grundspillet, hvor der i alt skal spilles 275 kampe, inden det store udskildningsløb begynder i slutspillet, så intet er endnu afgjort.

banner

Der er spillet 31 runder i grundspillet indtil videre, og derfor er det stadig svært at spå om en kommende danmarksmester i ishockey, men kigger man på grundspillets resultater hidtil, er der særligt ét hold, der skiller sig ud.

Find alle odds på dansk ishockey her!

Herning er favorit til odds 3.75

Herning Blue Fox er således det hold, der har skrabet flest point til sig i sæsonen hidtil, og særligt i overtiden har midtjyderne flere gange taget sejren.

Midt i december blev det desuden til en sikker 7-3-sejr over Odense i en topkamp, hvor man viste, at man er i stand til at vinde de vigtige kampe mod de stærkeste modstandere. Det bliver afgørende, når vi når til slutspillet i løbet af 2018.

Det er ved at være nogle år siden, at ishockey-mesterskabet sidst kom til Heden, for de seneste guldmedaljer er fra 2011/12-sæsonen, så der må også være en stor sult i klubben, der er 16-dobbelt dansk mester. Hvis Herning Blue Fox vinder DM i ishockey, giver det odds 3.75.

Flere bejlere til titlen

Kigger man på de mest oplagte udfordrere til titlen, er det også blandt nogle af de tidligere vindere af DM. Frederikshavn White Hawks har vundet bronze i tre år træk, men har et spændende hold med profiler som Mark Hurtubise Nick Olesen, som holder sig fint til i toppen af grundspillet. Senest DM-triumf ligger 18 år tilbage, men bliver Frederikshavn White Hawks dansk mester, giver det odds 4.75.

En anden mulig bejler til titlen finder vi i endnu en klassisk ishockey-by, nemlig Rungsted. Den nordsjællandske klub har vundet tre mesterskaber i historien, men har ikke vundet medaljer i årevis.

Aktuelt er de med i toppen af grundspillet, og ender det med et mesterskab, giver det odds 4.75.

Et bredt felt

Et fjerde hjul i titelræset er SønderjyskE, som vandt DM i både 2013, 2014 og 2015. Sønderjyderne har ganske vist skuffet i løbet af grundspillet, men der kan sek meget, når vi når til slutspillet, og derfor skal det tidligere mesterhold ikke afskrives. SønderjyskE som dansk mester giver odds 4.75.

Feltet er med andre ord tæt, og hold som Aalborg Pirates, Rødovre Mighty Bulls og de forsvarende mestre fra Esbjerg Energy kan også blande sig, når vi nærmer os foråret 2018.

Sæsonen er endnu lang, og det tegner til en spændende afgørelse i kampen om det danske ishockey-mesterskab.

Læs også
Viktor Axelsen løn og formue

Viktor Axelsen løn og formue

De 10 mest populære NBA-spillere på Instagram

De 10 mest populære NBA-spillere på Instagram

NFL: Super Bowl 2021 - optakt

NFL: Super Bowl 2021 - optakt

Solskjærs, Nadals og andre sportsstjerners kælenavne – del 2

Solskjærs, Nadals og andre sportsstjerners kælenavne – del 2

Bendtner, Kessler og andre danske ikoniske kælenavne – del 2

Bendtner, Kessler og andre danske ikoniske kælenavne – del 2