Indiana Pacers vs. Milwaukee Bucks

I øst-konferencen venter der os et vaskeægte topbrag, når Pacers på tredjepladsen får besøg af førstepladsen, Bucks.

Bucks har indtil videre i sæsonen kun lidt 14 nederlag. Dermed er de det hold, som har tabt færrest kampe. Bucks er i øjeblikket en velsmurt og velspillende maskine, som formår at sætte sine modstandere til vægs.

888sport banner

Pacers håber på at gøre en undtagelse og give Bucks kamp til kurven og måske få det førende hold ned med nakken. Pacers skal have gang i deres gode steal-game, hvis de skal lukke ned for Bucks, som er det andet mest scorende hold pr. kamp med 117.1 point i gennemsnit.

Et oplagt odds vil derfor være, at Bucks scorer over 111,5 point, hvilket giver odds 1.93.

Kampen starter på torsdag kl. 01:00.

 

Boston Celtics vs. Detroit Pistons

Celtics har længe haft godt styr på Pistons, men sidst, de to hold mødtes, vandt Pistons for en gangs skyld over Celtics.

Denne gang er Pistons dog ikke på hjemmebane, og de har brug for at øge deres sejrsstime til fem sejre i træk, hvis de skal holde Heat og Magic bag sig, på henholdsvis 9. og 10. pladsen.

Celtics har haft et hårdt program mod mange af topholdene, og de må derfor efterhånden være godt møre. Selvom Pistons er undertippede i kampen, kan de måske levere en lille overraskelse – en Pistons-sejr giver odds 3.05.

Kampen begynder på torsdag kl. 01:30.

 

Denver Nuggets vs. Sacramento Kings

Nuggets har ikke tabt til Sacramento Kings siden januar sidste år. Det tyder på, at Nuggets heller ikke kommer til at tabe i denne omgang.  Nuggets ligger på andenpladsen i vest-konferencen, og Kings kan lige med nød og næppe holde sig på ottendepladsen.

De seneste fem kampe for de to hold tyder dog på, at Kings måske har en chance for at slå Nuggets. Kings har vundet fire ud af de seneste fem opgør, hvor Nuggets kun har vundet to.

Kings er dog gevaldigt undertippet, og en Kings-sejr giver odds 3.75.

Spilletidspunkt: kl. 03:00 på torsdag.

 

Portland Trail Blazers vs. Golden State Warriors

Vi bliver forkælet med endnu et topbrag på torsdag – denne gang er det i vest-konferencen, hvor de undertippede Blazers tager imod det ubestridte førerhold, Golden State.

Blazers har ikke fået den ønskede optakt til kampen, da de har tabt to kampe i træk. Modsat har Golden State kun tabt én ud af de seneste 10 kampe.

curry

Det er derfor også på sin plads, at Golden State er klare favoritter, også selvom Blazers har vundet tre ud af de seneste fem opgør mod Golden State. Golden State vinder højst sandsynligt kampen, og det gør de også, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med fem point, hvilket giver odds 1.98.

Spilletidspunkt: kl. 04:30 på torsdag.

 

Du kan finde en bred vifte af andre NBA-odds her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Esport: de sjoveste callouts-navne i Counter Strike

Esport: de sjoveste callouts-navne i Counter Strike

 

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder