Titans vs Redskins

Taberen er ude af kapløbet om at nå playoff. I forhold til at Redskins har haft krammet på Titans i de seneste tre opgør, hvor det er blevet til tre snævre sejre, er Redskins bestemt ikke et hold, som skal undervurderes. Redskins har indtil videre haft en svingende sæson, hvor deres offensiv ikke har kreeret nok. Deres forsvar har også kun formået at holde få modstandere under 20 point i kampene. Begge ting må Redskins sande at have kostet på pointkontoen.

Titans har, som det ser ud lige nu, størst mulighed for at holde liv i drømmen om at nå playoffs. De er ubesejret i tre kampe, hvor både deres defense og offense virkelig har vist format. Senest klaskede de Giants 0-17 og Jaguars 30-9, hvor Derrick Henry gjorde, hvad der passede ham, og her blev det til sammenlagt seks touchdowns i de to kampe. Titans formkurve burde gøre en udslagsgivende forskel, og derfor slår de også Redskins på lørdag. En Titans-sejr giver odds 1.20.

Kampen går løs i morgen kl. 21:30.

 

Eagles vs Texans

Efter Patriots’ nederlag til Steelers sidste weekend, overtog Texans pladsen som oversidder i første runde af playoff. Den plads har de i den grad i sinde at bevare. Eagles derimod skal vinde for at have forhåbninger om at nå playoff. Sidste års Superbowl-vinderes håb om at nå playoff hænger overraskende i en tynd tråd. Texans’ forsvar og offensiv – især forsvar – har været markant bedre end Eagles’ forsvar. Eagles virker ikke til at være særlig opsatte på at gentage sidste års Superbowl-succes. Men hvem ved – måske slår Eagles til mod Texans. De har nedlagt Texans i de tre seneste indbyrdes opgør. Alt kan ske.

En Texans-sejr giver 2.12, og en Eagles-sejr giver 1.74.

Kampen går løs på søndag kl. 18:00.

 

Saints vs Steelers

Dette opgør kunne bare ikke udelades, fordi to af de stærkeste quaterbacks, Roethlisberger og Brees, i denne sæson krydser kastearme på søndag til et brag af en kamp. Tilsammen har de to bundrutinerede herrer kastet 61 touchdowns i denne sæson –  Roethlisberger med 30 og Brees med 31. En lille håneret er derfor på spil i mellem de to legender. Det er generelt to hold med høj kvalitet i både offense og defense line, så mon ikke vi bliver forkælet med nogle lækkerier lillejuleaften.

 En Saints-sejr giver 1.33, og en Steelers-sejr giver 3.40.

 

Kampen går løs på søndag kl. 21:25.

*Foreslået odds er udsat for forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg