Toronto Raptors vs. Boston Celtics

Et lille topopgør i øst er på trapperne.

Celtics har mulighed for at komme i top fire, men først skal de forbi Raptors, som kun har tabt 17 gange i denne sæson. To ud af disse 17 nederlag var Celtics skyld i. Celtics har haft et godt kram på Raptors – kan de mon snuppe den tredje sejr på stribe?

En Celtics-sejr giver odds 2.45.

De to All-Stars, Leonard og Irving, kommer til at styre begivenhederne i kampen – sidst, de to bød hinanden op til dans, leverede de henholdsvis 33 og 27 point.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 02:00.

888sport banner

Denver Nuggets vs. Oklahoma City Thunder

Bølgerne kommer til at gå højt, når der er topopgør i vest mellem Nuggets på andenpladsen og Thunder på tredjepladsen.

Nuggets har i et års tid fået pakket Thunder godt sammen i deres indbyrdes opgør. Nuggets tabte ikke en eneste gang til Thunder i hele 2018. Det må være motivation nok i sig selv for Thunder, som nu får muligheden for sætte Nuggets lidt på plads.

Det kræver dog, at George og Westbrook leverer varen, og at Thunder samtidig får bremset både Jokic og Jamal Murray.

Nuggets vinder, og der bliver scoret over 238,5 antal point i kampen – det giver odds 3.30.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 04:30.

 

Charlotte Hornets vs. Houston Rockets

Rockets viste overbevisende over for førerholdet, Golden State, at de sagtens kunne levere uden NBA’s topscorer, Harden. I stedet løftede holdet og Gorden sig i folk, hvilket hverken Durant, Curry eller Thompson kunne overgå.

Harden var stadig skadet mod Hawks. Han er derfor også stadig tvivlsom til kampen mod Hornets. Hornets har en reel chance, hvis Harden ikke bliver klar, medmindre Rockets laver det samme nummer som mod Golden State.

Hornets skal tilbage på en mere jævn sti, for på det seneste har det været alt for svingende. De får det dog svært, når Rockets kommer flyvende i raketfart. 

Derfor vinder Rockets med mere end syv point, det giver odds 2.30, hvis det sker.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 01:00.

 

Miami Heat vs. Golden State Warriors

Golden State marcherer bare derudaf i vest-konferencen. De er så godt som sikrede med en plads i playoff, selvom der stadig kan nå at ske en hel del.

Og netop Miami Heat håber på at kunne skabe lidt ravage, men det kræver, at de opper deres game. De ligger i øjeblikket og roder rundt uden for playoff på en 10. plads.

Det bliver nok ikke i denne omgang, at Heat for mindsket afstanden op til ottendepladsen, da Golden State er klare favoritter.

Hvor meget vinder Golden State mon med? Hvis de vinder med mere end 10 point giver det odds 2.00. Og med mere end 15 point, giver det odds 3.10

Kamptidspunkt: torsdag kl. 01:30.

 

Boston Celtics vs. Portland Trail Blazers

Celtics er for tiden spændt godt for – især dagen efter kampen mod topholdet, Raptors, hvor de igen skal op mod et andet tophold, dog fra vest, nemlig Blazers.

Har Celtics mon sparet lidt kræfter mod Raptors, så de stadig kan give Blazers lidt modstand?

Blazers har haft flere dages hvile, hvilket helt sikkert også kan ses i det meste af kampen. Blazers burde trække fra i tredje og fjerde periode, da Celtics’ kræfter måske så småt begynder at slippe op efter de første perioder.

Blazers er undertippet i kampen mod Celtics, men Blazers har de bedste forudsætninger inden kampen, og derfor vinder Blazers. Det giver odds 2.14, hvis de vinder.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 02:00.

 

San Antonio Spurs vs. Detroit Pistons

Både Spurs og Pistons ligger og slås i hver deres konference om at forblive på playoff-pladserne. Det bliver kampen om playoff!

Spurs ligger på ottendepladsen, som er den sidste plads i playoff. Lidt bedre ser det ud for Pistons, som ligger på en syvendeplads.

Pistons har ikke tabt de seneste tre kampe, men indbyrdes har Spurs haft Pistons i sin hule hånd.

En Spurs-sejr giver odds 1.54, hvor modsat en Pistons-sejr giver odds 2.55

Kamptidspunkt: torsdag kl. 02:30

 

Utah Jazz vs. Los Angeles Clippers

Jazz og Clippers ligger nærmest side om side i vest konferencen, derfor er der lagt op til spændende opgør. Hvis Clippers kan de rykke forbi Jazz og sætter yderligere afstand ned til forfølgerne på ottendepladsen og niendepladsen.

Indbyrdes har Jazz ikke tabt til Clippers siden 2017. Clippers skal derfor forsøge at bryde den dårlige stime, som de har imod Jazz. Især skal Clippers lukke ned for Mitchell for ellers kan det ende i endnu et nederlag til Jazz.

En eventuel Jazz-sejr og samlet antal point i kampen på over 227,5 giver odds 2.40. 

Kamptidspunkt: torsdag kl. 03:00

 

Sacramento Kings vs. Milwaukee Bucks

I øjeblikket er Bucks topscorer, Giannis tvivlsom til kampen mod Kings. Det må fryde Kings, hvis sæsonens bedste spiller og mulig MVP ikke bliver klar til kampen.

De har brug for alt det held de kan få. De er i presset i forhold til at nå playoff – Kings ligger på niendepladsen. Og med en sejr over førerholdet i øst, kan de i den grad spille sig tilbage i kampen om en playoff plads.

Bucks ligger godt til i tabellen på førstepladsen. Umiddelbart kunne Bucks godt finde på at tage lidt for let på tingene i kampen mod Kings, især også hvis Giannis ikke er blevet klar.

Odds er snarligt tilgængeligt og vil blive opdateret hurtigst muligt.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 04:00

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg