Damesingle – Semifinale

Tai vs. Yamaguchi

Tai var overlegen i kvartfinalen og vandt samlet 2-0 i sæt over Nehwal. Tai er i øjeblikket verdens bedste kvindelige badmintonspiller. Hun har indtil videre vist i turneringen, at hun er en klar favorit til titlen i All England. Den kinesiske verdensetter skal op imod verdens nr. 5, som kun er 21 år gammel. Erfaringen burde komme Tai til gode. 

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:00.

Chen vs. Okuhara

Det bliver en dramatisk og snæver affære, når verdens nr. 4 møder verdens nr. 2. – de har begge leveret badminton på højt plan, derfor kan det meget vel gå hen og blive en tæt affære.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 18:00.

Du kan finde alle væddemål på semifinalerne i damesingle her.

 

Herresingle – Semifinale

Momota vs. Ng Ka L.

Momota er den ubestridte verdensetter og burde derfor være klasser bedre end modstanderen, Ng Ka, som i øjeblikket ligger nr. 15 på verdensranglisten. Det bliver umiddelbart en stille og rolig dag på kontoret for Momota. Momota har nemlig aldrig tabt til Ng Ka L.

Spil på kampen her.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:40.

banner

Shi Y vs. Axelsen

Vi har fornøjelsen af at have en dansker i semifinalen i All England. Det er Axelsens første semifinale i All England. Det bliver dog ingen dans på roser i semifinalen, når verdens nr. to, Shi, skal forsøge at ødelægge danskernes drømme om at opnå en historisk finaleplacering i All England.

Det bliver en meget lige kamp mellem danskernes darling, Viktor Axelsen, og sidste års vinder af All England, Shi. En sejr til Axelsen giver odds 1.95, og en sejr til Shi giver 1.75 gange pengene igen.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 18:40.

 

Herredouble – semifinale

Kamura/Sonoda vs. Ahsan/ Setiawan

Boe og Mogensens bødler befinder sig i en i semifinale, dog bliver modstanden en helt anden, når de skal møde underdogsene, Ahsan og Setiwan. Hvem trækker mon det længste strå?

Kamptidspunkt: lørdag kl. 12:20.

soh

Alfian/Ardianto vs. Chia/Soh

Alfian og Ardianto var overbevisende i kvartfinalen og burde derfor også være favoritter til at gå videre til finalen i herredouble.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 20:40.

Hvem kommer i finalen? Find oddsene på semifinalerne i herredouble her

 

Damedouble – semifinale

Matsumoto/Nagahara vs. Tanaka/Yonemoto

Tanaka og Yonemoto har en klar fordel, da de i de to seneste kampe mod Matsumoto og Nagahara har vundet begge gange. Begge hold røg ud semifinalen sidste år – og nu står de her igen.

Hvem smasher det andet hold ud? Du kan oddse på kampen her.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 11:00.

Fukushima/Hirota vs. Chen/Jia

Denne kamp bliver utroligt jævnbyrdig, da begge hold tidligere har mødt hinanden et par gange, hvilket på skift er blevet til sejre og nederlag – hvem trækkker mon det længste strå denne gang?

Odds på kampen her.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 19:20.

 

Mixed Double

Watanabe/Higashino vs. Goh/Lai

Begge hold har været utrolig stabile i den seneste tid. Det bliver dog en svær kamp at forudsige, da ingen af holdene tidligere har stået i et indbyrdes opgør.

Du kan finde odds på kvartfinalen her, hvor en Watanabe og Higashino-sejr giver odds 1.40.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 11:40.

 

Zheng/Huang vs. Jordan/Oktaviani

Zheng og Huang slog det sidste engelske par ud af turneringen, og nu venter det indonesiske par, Jordan og Oktaviani. Sidste års finalister, Zheng og Huang burde ikke få besvær med det undertippede indonesiske par. En sejr til dem giver beskedent odds 1.07.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 20:00.

 

 

Du har mulighed for tjekke en masse andre online sportsvæddemål. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Formel 1: Monaco Grand Prix

Formel 1: Monaco Grand Prix

De mest passionerede fans i sportens verden

De mest passionerede fans i sportens verden

NBA: Conference-finaler - kamp 3

NBA: Conference-finaler - kamp 3

Er sportsfolk naturligt skadesplagede?

Er sportsfolk naturligt skadesplagede?

NBA: Conference-finaler

NBA: Conference-finaler