Som optakt til VM i Qatar 2022 vil vi komme med vores bud på, hvem der går videre fra gruppe A, og hvem der trækker nitten og meget mere. Gruppe A til VM 2022 ser således ud:

  • Ecuador
  • Holland
  • Qatar
  • Senegal

 

Hvem vinder gruppe A?

Hvem går videre fra gruppe A?

Hvem bliver topscorer i gruppe A?

Hvilken gruppe bliver gruppe A parret med?

 

Hvem vinder gruppe A?

Inden vi smider nogle argumenter på bordet, er det oplagt at nævne Holland. Selvom Senegal er afrikanske mestre og bestemt en udfordrer til at vinde gruppe A, så taler ting for, at Holland løber med førstepladsen.

Find løbende betting tips på VM 2022

Holland ligger i skrivende stund nr. 8 på FIFA’s verdensrangliste, hvilket er betydeligt højere end de andre hold i gruppe A: Senegal er nr. 18, Ecuador er nr. 44 og værtsnationen Qatar er nr. 49. Det eneste, der kan gå galt for Holland, er, hvis de undervurderer deres modstandere.

Uden at gennemgå samtlige spillere har Holland den bedste trup i gruppe A, så Holland får favoritværdigheden.

holland

 

Hvem går videre fra gruppe A?

Selvom der ofte sker overraskelser til de forskellige slutrunder, så er gruppe A ikke en gruppe, hvor vi forudsiger nogle overraskelser om, hvem der går videre. Holland og Senegal skal nok klare skærene. Gruppe A er en af de lettere grupper at forudsige under VM 2022.

Det eneste, der kan påvirke vores forudsigelser, er skader til enten Holland eller Senegal. I de tilfælde er Senegal mere skrøbelige end Holland.

senegal

 

Hvem bliver topscorer i gruppe A?

Når man skal finde en potentiel topscorer, er det vigtigt at vide, hvem der fx tager straffespark for de respektive nationer. For Hollands tilfælde er det primært Memphis Depay, som ud over at være straffesparkskytte også har scoret et hav af mål i 2021 og 2022. I 2021 scorede han 17 mål, og i 2022 har han indtil videre lavet fem mål for landsholdet.

Tjek alle aktuelle fodbold odds på VM 2022

Senegals helt store stjerne Sadio Mane er også et godt bud på en mulig topscorer. Topscoreren skal altså findes hos Holland eller Senegal. Qatar-kampen for de to nationer bliver afgørende i forhold til, hvem der bliver topscorer. Vi forventer, at de to nationer kommer til at score flest mål i den kamp.

Boblere til topscorertitlen er Estrada fra Ecuador eller Gakpo fra Holland, og sidst men ikke mindst Boulaye Dia fra Senegal.

sadio mane

 

Hvilken gruppe bliver gruppe A parret med?

De to hold, der går videre fra gruppe A, bliver parret med holdene, der går videre fra gruppe B, hvor England, Wales, USA og Iran befinder sig. Hverken Senegal eller Holland har lyst til møde England, som er de oplagte vindere af gruppe B. Derfor vil både Holland og Senegal gøre alt for at ikke blive nummer to i gruppe A, da nummer to skal møde vinderen af gruppe B.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d.14. august 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder