Hvilke nedrykningsdueller er i sigte?

Horsens klarede frisag mod Vendsyssel, som skal ud i endnu en dramatisk nedrykningskamp mod tredjepladsen. Det kan enten blive Fremad Amager, Lyngby eller Næstved, som Vendsyssel skal møde i deres andet forsøg på at sikre overlevelse.

Netop Lyngby tabte til Vendsyssel i sidste års nedrykningskamp, så mon ikke Lyngby går all-in på at give Vendsyssel samme medicin.

Hobro er i samme båd som Vendsyssel, men det er de dog yderst tilfredse med i Hobro, fordi de sendte Vejle i 1. division efter en gyserafslutning. Hobros kynisme gjorde det af med Vejle, som nu skal vænne sig til en tilværelse i Danmarks næstbedste række.

Med én runde tilbage i 1. division skal Hobro enten møde Viborg eller Silkeborg. Det bliver med stor sandsynlighed Viborg, som Hobro skal møde, da Silkeborg på hjemmebane skal møde syvendepladsen Nykøbing.

Viborg skal møde Fremad Amager på tredjepladsen, som godt kunne gå hen og blive en mundfuld. Fodbold-oddsene er i hvert fald enige med mig.

 

Hvem skal have bronze og EL-billetter?

På lørdag spilles den sidste runde i mesterskabsslutspillet – alle kampe spilles således på samme tidspunkt – lørdag kl. 17:00. 

Intet er afgjort mellem Esbjerg, OB og Brøndby, som alle foretrækker at vinde, da en sejr enten kan kaste en bronzemedalje eller en Europa League-kvalifikation af sig.

 

FC København vs. FC Nordsjælland

Intet er til gengæld på spil udover æren, når de nykårede mestre fra FCK skal hyldes foran et fyldt Telia Parken, hvor mesterskabsslutspillets sidsteplads, Nordsjælland, kommer på besøg.

FCK har på alle parametre været det bedste hold igennem hele sæsonen og sidder derfor fortjent på Superliga-tronen.

FCK kommer til at slutte sæsonen af med manér, efter de i sidste runde tabte til Esbjerg i sidste sekund. Det bliver nogle sultne løver, som kommer til at angribe fra start til slut.

Nordsjællands unge kuld kommer til at blive blæst af banen. Robert Skov vil gøre alt, hvad der står i hans magt, så han kan tangere Ebbe Sands målrekord på 28 mål i én sæson. Robert Skov kan med en enkelt pind rykke forbi den store landsholdslegende.

Ét mål fra Robert Skovs gyldne venstre pot giver odds 1.85, og en FCK-sejr giver odds 1.47.

 

FC Midtjylland vs. Esbjerg fB

Motivation og indstilling kommer til at spille en kæmpe rolle i denne kamp, eftersom Midtjylland er sikre på sølvet og er nykårede pokalmestre.

Esbjerg derimod kan for første gang siden 2004 igen sikre medaljer i landets bedste række med en sejr over Midtjylland.

Esbjerg kommer buldrende med en ekstra portion selvtillid, da de nedlagde de mesterlige løver i sidste runde med 4-3.

banner

Esbjerg kommer ikke til at holde sig tilbage, selvom de ikke just er favoritter. De kan selvfølgelig også sætte deres lid til, at Brøndby slår OB – så behøver Esbjerg ikke at været bekymret.

Dermed står Esbjerg med gode kort på hånden inden sidste opgør.

Midtjylland kommer igen ikke til at stille op i stærkeste opstilling, men deres opstilling bliver trods alt mere slagkraftig end mod Brøndby i forrige runde.

Esbjergs motivation sikrer dem en uafgjort til odds 3.80, og svaret på om det bliver nok for vestjyderne, må tiden vise.

 

OB vs. Brøndby IF

Brøndby har efterhånden haft en del finaler i denne sæson, så hvorfor ikke slutte sæsonen af med lille finale om fjerdepladsen og en mulighed for at komme i Europa League.

Brøndby skal vinde – koste hvad det vil, hvis de vil på fjerdepladsen.

OB vil dog ikke give afkald på deres fjerdeplads uden kamp. OB har dog også bronzemedaljerne inden for rækkevidde, men så skal resultaterne i deres kamp og kampen mellem Midtjylland og Esbjerg flaske sig til OB’s fordel.

Flere scenarier er mulige for OB. Hvis fynboerne vinder, og Esbjerg taber eller spiller uafgjort, så er bronzen deres. Hvis OB spiller uafgjort, og Esbjerg taber, får OB bronzen grundet en bedre målscorer end Esbjerg.

Det bliver en formidabel afslutning på sæsonen med spænding i den allersidste spillerunde.

En sejrherre vil jeg overlade til jer derude, men begge hold scorer, og vi får en underholdende kamp med over 3.5 mål - akkumuleret giver det odds 2.35.

 

Kampen om Europa League

AGF vs. Randers FC

Det første opgør mellem AGF og Randers var uovertruffet og et lokalopgør værdigt. Der var smække fra skillingen fra start til slut.

Hestene fra Randers trak det længste strå og galoperede hen over AGF i flere perioder af kampen.

Derfor var det fortjent, at Randers atter kunne tilføje en Randers-sejr til deres fantastiske statistik mod AGF, som de ikke har tabt til i de sidste 9 kampe.

888sport banner

Skulle Randers gå hen og passere 10 kampe uden nederlag til AGF, vil lillebror- og storebrorforholdet for alvor være blevet vendt, og Randers vil kunne kalde sig storebror.

AGF vil dø med støvlerne på, for at det ikke bliver en realitet – ellers får de deres fans på nakken.

Oddsene indikerer en lille favoritværdighed til aarhusianerne på 2.10 vs. 3.55, men grundet Randers’ totale dominans i disse indbyrdes opgør, er det næppe brugbart at forholde sig til oddsene.

Begge hold scorer til odds 1.67, og hvis AGF ikke har Patrick Mortensen klar, vinder Randers kampen til odds 3.55.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

Der gemmer sig endnu flere interessante Superligaodds og ikke mindst liveodds på de resterende Superliga-kampe. God fornøjelse!

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder