storste aendringer i fifa19

FIFA er blevet en af verdens største eSports ved siden af spil som League of Legends og CS:GO på grund af deres realistiske genskabninger af de moderne fodboldspillere. Statistikguruerne hos EA Sports havde dog ikke forudset Mohamed Salah ville score 44 mål i sidste sæson, hvilket vises af hans rating på 83 i FIFA 18. Han er røget ind på listen blandt de 100 bedste i FIFA 19, hvor han med sin rating på 88 er den 27. bedste spiller i spillet. Det spring har ikke været højt nok ifølge nogle vrede Liverpool fans.

banner

En mand der har vist sig at kontinuerlig på toppen er Harry Kane, hvilket også er årsagen til, at han er rangeret højere end Salah, selvom han scorede 30 mål i sidste sæson mod Salahs 32 i Premier League. Kanes Premier League måltotal har været stigende hver sæson, hvor han har scoret 21. 25. 29 og 30 mål i de seneste fire fulde sæsoner.

Kylian Mbappes skifte til PSG giver belønning til begge parter. Den unge franskmand scorede 21 mål i 44 kampe. Hans pace på 96 fås ikke meget bedre. Ved det seneste FIFA eWorld Cup var spillernes FUT-favoritter Messi og Ronaldo, me nder kan ikke gå længe før Mbappe er klar til at tage over.

Frankrig er frygtløse i FIFA 19, og spillerne øjne flere forbedringer forud for EM 2020, hvor de er favoritter med odds 6.00. Samuel Umtiti var yderst vigtig i Frankrigs forsvar ved VM, hvor han imponerede på den globale scene efter at have imponeret for Barcelona i de europæiske turneringer. Umtiti er en af de førene centrale forsvarsspillere, hvor han er gået fra 83 til 87 i rating.

Han skal ikke afskrives endnu; Ibrahimovic er produktiv igen denne gang for LA Galaxy i MLS. Ibrahimovic følte sig hurtigt hjemme i USA, hvor han har scoret 21 mål i de første 25 MLS kampe. Hans rating er dog faldet en smule fra 88 til 85, og det skyldes måske, at han ikke længere spiller hos et af de største europæiske hold.

Arjen Robben har oplevet det samme fald, da München-spilleren ikke ramte det samme niveau, som The Guardian så, da de kaldte ham den fjerdebedste spiller ved VM i 2014. I FIFA 19 er Robben den 87. bedste spiller i spillet. Han scorede blot fem mål i Bundesligaen, hvor han sæsonen før scorede 13, og derfor han er hans rangering faldet.

David Luiz rangering er faldet fra 86 til 83 efter en urolig sæson, men han har nu fået en nøglerolle under Sarri. Chelsea giver odds 9.00 til at vinde ligaen, og hvis de gør, så kan man forvente store stigninger blandt spillerne i FIFA 20. Luiz nye betydning for Chelsea kan meget vel få hans rating til at holde niveua, i stedet for permanent at falde.

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder