Trail Blazers vs. Warriors

For et par dage siden var det lillebror Seth Curry, som drillede Stephan Curry og Golden State. Det var en hed affære med generelt gode plays fra begge hold. Kampen blev afgjort i overtime af en trepointscoring fra Lillard, så Blazers endte med at snuppe sejren i en velspillende basketballkamp. 

Selvom Stephan Curry blev topscorer i kampen med 29 point, så bliver nogle af hans holdkammerater, blandt andet Kevint Durant og Klay Thompson, nødt til at bidrage med flere scoringer. Ellers kan de sagtens løbe ind i et nyt nederlag til Blazers. Kan Blazers igen få Golden State i knæ og vinde? Find alle odds på kampen her.

Kampen begynder på søndag kl. 04:00.

888sport banner

Phoenix vs. Nuggets

David mod Goliat – den lille mod den store. Dette kan godt gå hen og blive et tema for kampen mellem Phoenix og Nuggets. Nuggets er klare favoritter, fordi de fører ligaens vestlige konference. Lidt jule-rystede har Nuggets dog været i de seneste tre kampe, hvor de er blevet ramt af et nederlagssyndrom.

Kan det være muligheden for Phoenix at trumfe den store? Phoenix ligger sidst i den vestlige konference med kun ni wins i sæsonen indtil videre. Der skal altså andre boller på suppen, hvis de skal få bugt med Nuggets som kommer på besøg. En Phoenix-sejr giver odds 2.65.   

Kampen bliver fløjtet i gang på søndag kl. 03:00.

 

Raptors vs. Bulls

På mandag venter endnu en basketball-dag. Topholdet fra Raptors får besøg af Bulls. Raptors har imponeret i stor stil indtil videre i denne sæson, men efter et bøllebank af et nederlag til Orlando Magic på 116:87 for et par dage siden, skal de nu forsøge at komme på sejrskurs igen.

Bulls har i modsætning til Raptors ikke klaret sig så godt i denne sæson, men for kort tid siden fik de endelig et par sejre – bl.a. for nylig mod Wizards. Kan de mon hive endnu en sejr i land? LaVine vil i hvert fald gøre sit for, at Bulls kan rive sig fri fra bunden i den østlige liga. Finde oddsene på kampen her.

Kampen bliver skudt i gang på mandag kl. 00:00.

 

Lakers vs. Kings

Lebron måtte for nylig sidde over mod netop Kings, grundet en skade. Dette var måske også grunden til, at Lakers måtte løbe ind i et et-points-nederlag til Kings. Lakers skal derfor forsøge at revanchere sig på mandag, inden 2018 slutter. Hvem vil ikke også afslutte det forgangne år med en sejr?

Det kan umiddelbart blive afgørende for kampens udfald, om Lebron bliver klar eller ej, selvom det ser yderst tvivlsomt ud for den 33-årige legende. Ingram og Kuzma må derfor højst sandsynligt tage over for Lebron, ligesom de faktisk gjorde senest mod Kings, hvilket dog ikke var nok til at sikre holdet et sejr. Find alle odds på kampen her.

Kampen begynder på mandag kl. 03:30.

 

Find en masse andre odds på de resterende NBA-kampe her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg