Nyeste Populær

NBA: Basketball-lækkerier i sigte!

Indiana Pacers vs. Toronto Raptors

På torsdag venter der et topbrag i østkonferencen! Pacers på tredjepladsen skal forsøge at hale ind på Raptors, som lige nu ligger på andenpladsen.

Ingen tvivl om, at begge hold kommer til at gå til makronerne. Raptors er dog lidt pressede inden kampen mod Pacers, da de har en kamp dagen inden mod Sacramento Kings.

Lasse
Af Lasse Søgaard
January 22,2019

Fra Wembley til Miami: Når sporten tager på langfart

La Ligas seneste forsøg på at afholde spanske ligakampe i USA har igen fået folk til at stille spørgsmål ved, hvilke fordele der er ved at nå ud til et større publikum, men også prisen for at negligere sit eget publikum.

Fodbold har lettere ved at adoptere denne strategi, da mange venskabskampe allerede finder sted på neutrale baner, men der er mange andre sportsgrene, der har været villige til at tillade flere ligakampe til at blive spillet i udlandet for at få et nyt publikum.

888sport
Af 888sport
January 2,2019

Julen er normale arbejdsdage i sport

For de fleste mennesker, bliver juletiden typisk brugt med familien, hvor man giver hinanden gaver og nyder en lækker julemiddag. For andre kommer indtagelsen i form af sport. Amerikanske seere er længe blevet forkælet med NBA og NFL-kampe på første juledag, mens fodbold og cricket også har gjort julen til en glædens tid for mange sportsfans. Det er naturligvis kun, hvis dit hold ikke taber henover julen.

888sport
Af 888sport
December 24,2018