Gør dine indsatser på volleyball hos 888sport

På trods af at volleyball ikke er helt så udbredt som f.eks. fodbold, er der dog massere af ekstremt spændende kampe, der gør volleyball til en ideel sportsgren at spille på. 888sport tilbyder, ligesom ved alle andre sportsgrene vi har tilknyttet, en bred palet af spilmuligheder på volleyball, som du kan vælge imellem.

1X2 er en af de mest udbredte måder at spille på volleyball på. Det skyldes, at væddemålet i al sin enkelthed afgøres af, hvem der vinder kampen. Et andet populært spil er antallet af set, der er i kampen. Hos 888sport giver vi dig chancen for at spille på hvilken som helst turnering, der er i gang; fra OL, World League og Verdensmesterskaberne til Volleyligaen, Serie A1 og PlusLiga. Eftersom vi dækker alle større turneringer, har du rig mulighed for at vælge lige netop den kamp og det væddemål, der tiltaler dig mest!

Udover den traditionelle før-kampen betting, tilbyder vi også massere af live-spil. Det betyder, at du kan gøre dine indsatser og vinde stort, hvis du har en idé om, hvad der kommer til at ske, mens du ser kampen!

Den gode nyhed er, at hvis volleyball er helt nyt for dig, og du er en nyregistrerede bruger af 888sport, så har vi en lukrativ velkomstbonus ventende på dig. Vores markedsførende velkomstbonus giver dig 100% op til 2000 kr., hvilket giver dig rig mulighed for at spille på volleyball eller på nogle af alle de andre sportsgrene, vi udbyder – det er op til dig!