Volleyball Betting | De bedste odds på voleyball hos 888sport

Spil på Volleyball

Volleyball er populært over hele verden, hvor der dagligt spilles en masse spændende i alverdens forskellige ligaer og turneringer. I Danmark hedder den øverste liga for mænd Volleyligaen, og det er her de bedste hold i Danmark dyster om at blive danske mestre. Volleyligaen styres af Volleyball Danmark, mens Det internationale Volleyball Forbund (FIVB) er den internationale hovedorganisation, der bl.a. arrangerer verdensmesterskaberne.


Volleyball spilles i sæt, hvilket giver mange og gode muligheder for online betting. Vi tilbyder en række forskellige spilmarkeder på alle de store volleyballturneringer og ligaer i verden, så du kan altid regne med, at vi har et godt udvalg klar til dig, når de bedste kampe og turneringer spilles. Mulighederne er mange for at spille, og du kan selvfølgelig spille på vinderen af en kamp, men også forskellige handikap- og over/under spil.


Spil på de største internationale volleyballturneringer

Der findes flere forskellige internationale turneringer i volleyball, men to af disse turneringer skiller sig klart ud som de største og mest prestigefyldte. Den turnering som allerflest volleyballspillere drømmer om at deltage i, er naturligvis de olympiske lege. Når den olympiske turnering spilles hvert fjerde år, er der garanti for topkvalitets volleyball med alle de bedste lande i verden.


Verdensmesterskaberne afholdes ligesom OL kun hvert fjerde år, hvilket i sig selv gør turneringen speciel og populær blandt mange fans og gamblere. Vi har en lang række spilmarkeder klar til alle kampene ved VM – og OL – hvor du f.eks. kan spille på, hvem der vinder de enkelte sæt eller hele kampen, eller måske på hvor mange sæt der bliver i en kamp. Du kan selvfølgelig også spille på, hvilke hold der vinder OL og VM, samt forskellige placeringsspil på de enkelte lande.


Bedste odds på de bedste herrekampe

Den måske bedste nationale liga finder vi i Italien, hvor Serie A er hjemsted for mange af de bedste mandlige volleyballspillere i verden. De mange tilskuere og penge i Serie A gør ligaen interessant for mange spillere, men i høj grad også for mange gamblere der nyder at se en volleyballkamp og samtidig have gang i lidt live betting.


Det er ikke kun den italienske liga, der er blandt de allerbedste i verden, det er det italienske landshold ligeledes. De kæmper i den absolutte verdenstop mod lande som Brasilien, USA og Polen om at være i de bedste landshold i verden. Danmark er desværre ikke at finde blandt verdens førende volleyballnationer, men så kan du i stedet trøste dig med, at vi har en masse spilmuligheder på den danske Volleyliga, som du kan få glæde af.


De bedste odds på den bedste damekampe

Også hos kvinderne er den italienske Serie A en af de allerstærkeste ligaer i verden. Italienske klubber har især haft stor i de europæiske klubturneringer, hvilket i høj grad vidner om den høje kvalitet, der findes i Serie A. Italiens kvindelandshold er dog ikke helt med fremme i verdenseliten. Her er det i stedet specielt lande som Kia, USA og Brasilien, der udgør verdenstoppen.


Når disse lande og mange andre gode hold dyster i de største internationale turneringer som VM, EM og OL har vi naturligvis et stort udvalg af spilmarkeder klar til alle gamblere. Du kan spille på vinderen af de forskellige turneringer, men selvfølgelig på en masse markeder på de enkelte kampe i turneringerne. Du kan læse mere om volleyball og andre sportsnyheder og spilforslag på 888 blog.