Betting på Golfturneringer | Golf Odds hos 888sport

Golf betting

For mange er golf en dejlig og afslappende sport, hvor man får en fin portion motion uden at få for meget sved på panden. For meget få er det en levevej. Tilhører du den første gruppe, eller bare generelt har en stor interesse for det skønne golfspil, så har vi et godt tilbud til dig.


Vi har nemlig et stort udvalg af online betting på alle de største golfturneringer i verden, hvor der kan være gode penge at hente, hvis din viden om golf er stor.


Betting tips på golf - forskellige spilmarkeder og strategier

For enhver fan af golf er vores udbud af spilmarkeder et slaraffenland. Vi giver bl.a. mulighed for at spille på vinderen af en turnering eller en runde samt h2h, hvor du skal den af to spillere, som du tror, vil klare det bedst i en runde eller i en turnering. De fleste væddemål kan spilles både før turneringen starter, men også mens turneringen foregår via vores live betting.


Nogle meget interessante specialspil vi kan tilbyde, er de spændende sixshooter væddemål. Her har vi samlet seks spillere i en gruppe, hvor du så skal gætte på, hvem af de seks der klarer sig bedst i runden. Det betyder intet, om de seks spillere slutter allerøverst eller allernederst i stillingen. Det eneste vigtige i sixshooter er, hvordan de seks spillere klarer sig i forhold til hinanden.


Når du vil spille på golf, skal du ikke altid lade dig narre af de store stjernes tidligere præstationer. Det hele handler nemlig om deres nuværende form. En mindre kendt spiller i sit livs form, vil have gode muligheder for at slå en verdensstjerne, som er i dårlig form eller måske lige kommet tilbage fra en skade.


Spil på PGA Touren

PGA Touren, der spilles fra oktober og frem til kort før Ryder Cup i september, arrangerer de største professionelle golfturneringer i verden, og foregår for det meste i Nordamerika. Blandt de mest kendte turneringer på PGA Touren er bl.a. PGA Championship, FedEx Cup, The Masters og sæsonfinalen The Tour Championship.


Til de fleste golfturneringer står vi klar med et hav af forskellige odds og specialspil. Udover at kunne spille på vinderen af en turnering, har du også mulighed for at spille på mere eksotiske markeder. Det kunne f.eks. være hvilken spiller fra en bestemt nation, der får den bedste placering i turneringen eller om der bliver lavet Hole in One. Du vil blive overrasket over det store udvalg!


Spil på US Open i golf

US Open er en af de mest prestigefyldte golfturnering i verden, og er en af de fire majors. US Open nyder stor mediebevågenhed, og har enorme pengepræmier til vinderne. Helt så store gevinster kan vi nok ikke klare, men er du god til at forudse, hvem der klarer sig bedst, så kommer du i hvert fald til ikke til at gå sulten i seng, hvis du omsætter din viden til væddemål her hos os.


Du kan naturligvis spille på vinderen af US Open, men du kan også forsøge dig med en af vores mange specialspil. Tror du f.eks. der bliver lavet en albatros i turneringen, kan du hente ganske fine gevinster hjem ved at spille på det. Har du stor viden om golf, kan det måske også være interessant at spille på, hvem der klarer cuttet, eller om turneringen skal afgøres i Playoff.