Golf Betting hos 888sport!

En elegant sport, som kræver meget præcision og selvkontrol. Med stjerner, som Rory Mcllroy, Tiger Woods, Bubba Watson og selvfølgelig danske Thomas Bjørn. Der er ingen tvivl om, hvorfor golf er blevet til en global sport. Denne brilliante sportsgren, er sjov og anderledes at blive involderet i, når det drejer sig sportsbetting. Især når de største turneringer står for døren, som Ryder cup og de 4 Majors, du kan oddse før turneringerne og liveoddse på alle turneringer igennem hele året, med bogstavligt et dusin af forskellige in-play optioner. Golf betting har aldrig været mere spændende og sjov.

Betting på Golf kan sandeligt være spændende. Forestil dig at du har placeret penge og ser det vindende putt drop i Ryder Cup på finale dagen imellem singlerne, eller hvis du har spillet på en massive outsider, som i sidste ende er begyndt at føre turneringen. Med 888sport kan du bare gøre det, med branchen bedste odds.

I kronlogisk rækkefølge er de største Championships The Masters, U.S. Open, British Open og PGA Championship. Vi tilbyder golf bettings muligheder på alle af disse turneringer, såvel også mindre turneringer og kampe spillet igennem året, over hele verden. Med vores omfattende og altid updateret odds, kan du altid være sikker på at få de bedste væddemål.

888sport tilbyder ansvarligr, sikre og brugervenlige omgivelser, hvor du kan placere dine online golf odds. Og ved at registrere dig ved 888sport kan du modtage vores fantastiske velkomstbonus på 100% op til 2000 kr. Samtidig har du mulighed for at bruge vores app, så du kan downloade, så du har mulighed for at spille når som helst, hvor som helst.

Singler

Du har ingen valg på spillekuponen

        Potentiel udbetaling:
        0.00 kr