TV og specialvæddemål | Online betting på specialspil | 888sport™

Bet på TV og specialvæddemål – store gallafester og høje odds!

Har du et bud på, hvem der vinder Melodi Grand Prix eller Eurovision? Eller er du bare overbevist om, at din yndlingsskuespiller løber med en Oscarstatuette i år? Så er det nu, du har muligheden for at bette på det! De store prisuddelinger er for alvor blevet populære indenfor online betting, og du finder masser af odds online på forskellige shows og events som eksempelvis:

  • Eurovision
  • Melodi Grand Prix
  • Oscaruddelingen
  • Nobelprisuddelingen
  • Melodifestivalen
  • Finans
  • ...og mange andre!

Uanset om du foretrækker den røde løber og store gallakjoler eller finans og talnørderi, finder du masser af spændende muligheder indenfor TV og specialvæddemål. Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser!

Følg med live


Noget af det, der er med til at gøre online betting på TV og specialvæddemål underholdende er, at du kan sidde og følge med på tv-skærmen, mens du better. På flere af de store events har du endda mulighed for at bette med på live betting, mens de er i gang.


Med live betting på UFC og MMA får du ikke blot ekstra spænding og underholdning. Du får også en fordel! Du kan nemlig vente med at bette på kampen, indtil du har set hvem af kæmperne, der klarer sig bedst. Følg live odds på nettet, mens kampen svinger frem og tilbage. Og når tiden er inde, gælder det om at slå til – akkurat som i kampsport!


Awardshows, betting og odds hører bare sammen, og når du først har placeret et bet på et stort event, bliver det for alvor spændende. Følg de nervepirrende shows på skærmen, mens du krydser fingre og håber, at din favorit løber med sejren. Og mærk så selv, hvordan spændingen stiger, når du hører de berømte ord ”And the Oscar goes to…” eller når de sidste stemmer skal fordeles til Eurovision!

Bet på Oscargalla


Et af de store events, der for alvor tiltrækker opmærksomhed, og derfor også er ekstra underholdende at bette på, er den store årlige Oscaruddeling. Her bliver de gyldne Oscarstatuetter overrakt, og du har muligheden for at bette på, hvem der vinder priserne! Hvilken film bliver årets film? Hvem løber med titlen som bedste kvindelige hovedrolle? Og hvilket manuskript er egentlig det bedste?


Med 24 forskellige Oscarpriser er der masser af forskellige odds at vælge imellem, og har du set en eller flere af de nominerede film, har du for alvor en fordel. Det kan dog også godt betale sig at lytte til de anerkendte filmkritikere. Eksperterne har ofte en god idé om, hvem der vinder de forskellige kategorier, men det er før sket, at de tager fejl. Til Oscaruddelingen lurer overraskelserne altid lige rundt om hjørnet. Kan du forudsige den næste?

Skru op for musikken med odds på Melodi Grand Prix og Eurovision


Hvis du kan lide musik, fest og farver, så kan du formentlig også godt lide Melodi Grand Prix og Eurovision. Og nu har du mulighed for at gøre musikfesterne endnu bedre med betting og odds på nettet! Du kan både bette på det danske Melodi Grand Prix og den efterfølgende finale Eurovision. Har du et godt bud på en vinder? Eller måske har du en idé om, hvordan den danske finalist vil klare sig på den europæiske scene?


Når du better på de store musikevents, kan du godt regne med, at pulsen stiger, når først pointene skal fordeles. Hvem kan seerne bedst lide? Og er der mon indgået alliancer landene imellem i Eurovision? Tænd for tv’et og mærk spændingen, når du placerer et bet på din favorit!

Masser af events, masser af odds


Oscargalla, Melodi Grand Prix og Eurovision er blot toppen af kransekagen. Der er masser af odds online på forskellige begivenheder indenfor både prisuddelinger, finans og alverdens andre begivenheder. TV og specialvæddemål samler alle de odds, der ikke hører ind under andre kategorier.


Er du til fest og farver og tårnhøje odds? Så placer dit bet på et af de mange TV og specialvæddemål!