Spil på Formel 1

Formel 1 er det ypperste inden for motorsport, og alle racerkører med benzin i blodet drømmer fra barnsben om en dag at kunne sætte sig en formel 1 racer og kæmpe med om verdensmesterskabet. Formel 1 sæsonen starter i foråret og varer frem til sidste på efteråret, hvor der til sidst bliver kåret en verdensmester. Der køres ca. 20 løb påi en sæson over hele verden, hvor løbene for meste køres hver anden uge.


Fredag er der træning, lørdag køres kvalifikationen om startplaceringerne til løbet om søndagen. Alle dagene har du mulighed for at lave online betting og vinde fine gevinster. Fredag kan der spilles på, hvilke kører der får de bedste træningstider. Lørdag kan du spille på, hvordan kvalifikationen ender, og hvilken placering de enkelte kørere opnår. Med andre ord kan du spille på, hvem der starter i pole position i søndagens løb. Er du ikke overbevist om, hvilken kører der vinder kvalifikationen, kan du i stedet spille på, hvilket team der starter i pole position.


Muligheder for at spille på Formel 1 online

Der er som nævnt en masse muligheder for at spille på Formel 1 her hos 888sport. Det er ikke kun vinderne af løbene, du kan spille på, men vi har også en lang række mere specielle spilmarkeder. Her finder du bl.a. markeder, hvor du kan spille på, hvilke kørere der ender i top 3 eller top 5. Kan du forudse, hvilken kører der sætter den hurtigste omgang i et løb, kan du ligeledes vinde gode penge på vores mange motorsports betting markeder.


Vi har også forskellige kørerspeciels, hvor du kan spille på de enkelte kørers præstationer i løbene. Du kan f.eks. spille på, om Kevin Magnussen gennemfører et løb, om han får point i et løb eller hvilken placering han opnår i et løb.


Spil på Formel 1 verdensmesteren

Der er ofte tæt konkurrence blandt de allerbedste kørere og teams om at vinde verdensmesterskabet. Det er især kørerne fra Mercedes, Red Bull og Ferrari der kæmper med helt i toppen. Har du en stor viden om Formel 1 og de bedste kører, kan du omsætte den viden til dejlige gevinster her hos os.


Før sæsonen går i gang – og mens den foregår – kan du spille på, hvem du tror, der går hen og vinder flest point i sæsonen og dermed kan kalde sig for verdensmester. Sker der f.eks. uheld i et løb kan favoritværdigheden hurtig skifte, så hvis du er opdateret med forholdene i formel 1, kan det gøre dig rig. På samme måde kan du under løbene spille live betting, og kan ud over et godt løb også få en fin lille gevinst med hjem.


Spil på konstruktørernes verdensmesterskab

Det er ikke kun den vindende kører, som du kan spille på her hos 888sport. Du kan også spille på, hvilket team, der samlet får flest point i løbet af sæsonen og dermed vinder konstruktørernes verdensmesterskab. Kørerne på de enkelte team samler i løbet af sæsonen point sammen i forhold til deres placering i løbene.


Det team, hvis kørere samlet har fået flest point i løbet af sæsonen, vinder konstruktørernes verdensmesterskab. Så har du en ide om, hvilket team der samlet set har de bedste kørere, har du gode chancer for at kapitalisere på det. Du kan læse mere om formel 1 og andre sportsnyheder og spilforslag på vores 888 blog.