Spil på cykling

Cykling er en af verdens største og mest interessante sportsgrene, der hvert år samler millioner af tilskuere hjemme foran tv’et og ude på landevejene. Der er sikkert ikke mange danskere, som ikke har fulgt bare en smule med, når de store verdensstjerner hver sommer kører Frankrigs landeveje tynde i Tour de France.

Man kan kun have respekt for cykelrytternes udholdenhed, stædighed og utroligt høje smertetærskel. Du vil med garanti også kun have respekt for vores mange forskellige cyklings spilmarkeder med nogle af markedets bedste odds. Vi tilbyder en bred vifte af online betting til alle de store etapeløb og endagsløb, hvor du finder mange muligheder for at hive fine gevinster hjem.

Du kan naturligvis spille på vinderen af de forskellige løb, og er det et etapeløb, du vælger at spille på, så kan du selvfølgelig også spille på vinderen af de enkelte etaper. Til de fleste løb har vi også en lang række h2h. I det helt store cykelløb som Tour De France, Giro d’Italia og Vuelta a España kan du tilmed også spille på vinderen af f.eks. bjergtrøjen, pointtrøjen og holdkonkurrencen.

Spil på de bedste internationale cykelløb

Tour De France, Giro d’Italia og Vuelta a España er de absolutte højdepunkter på cykelkalenderen, og det får du i den grad at mærke hos os. Når de tre Grand Tours køres i Frankrig, Italien og Spanien, er det nemlig ikke til at sparke sig frem for spilmarkeder med høje odds her på siden.

Tour De France er det klart største og mest kendte cykelløb i verden. Det skyldes til dels at løbet foregår midt om sommeren, hvor mange har mulighed for at sidde og slappe af i solen og måske spille lidt live betting, mens rytterne knokler afsted i den franske sommervarme.

Giro d’Italia er årets første Grand Tour og udkæmpes over tre uger i maj, mens årets sidste, Vuelta a España, køres fra slutningen af august og tre uger frem.

Vigtige tips til dig som vil spille på cykling

Det kan godt være, at man føler sig som en cykelekspert, fordi man ser Tour De France hver sommer, men det kan være en god ide at følge cykelsporten i større dele af året, hvis man skal gøre det godt som gambler. Er man opdateret på de bedste rytteres seneste præstationer og aktuelle form, har man naturligvis bedre chancer for at forudse løbenes vindere.

Hvis man skal være meget grundig, kan man undersøge løbets eller etapens ruteprofil for f.eks. at se, om morgendagens flade etape nu også er helt så flad, eller om hvor hård bjergetapen egentlig er. Hvis der f.eks. på en flad etape er en lille, men stejl stigning på de sidste få hundrede meter, kan det have stor betydning for hvilke sprintere, der har en mulighed for at snuppe sejren. Man kan altså i nogle tilfælde ud fra ruteprofilen bruge udelukkelsesmetoden til at finde de ryttere, der kan være værdi i at spille på.

På samme måde med løb i bjerge kan det have stor betydning for løbets udvikling, hvordan profilen af etapen ser ud. Er der mange, men små bjerge i et løb, kan der måske køre et langt udbrud hjem, hvor underdogs har mulighed for at vinde. Er der store bjerge på en etape, er der også større chancer for allerbedste bjergspecialister. Du kan læse mere om cykling og sportsnyheder og spilforslag på 888 blog.