Indsatsberegner

Indsatsberegner
Fraktioneret / Decimal
Each Way
  ODDS RESULTATER REGEL 4 DØDT LØB PLACE TERMS
1
/
+Tilføj Række
Nulstil Alle
Indtast Indsats
Gevinst I Alt
 
Tilbagebetalinger I Alt
Fortjeneste I Alt
 
 

Odds-beregner

Brug 888sport odds-beregner til at beregne, hvor meget du får for din indsats.

Beregn dine gevinster med Single, Lucky 15 og Each Way odds-beregneren, samt mange andre forskellige odds typer.


Eksempler på odds-beregnere


Single

Med odds-beregneren Single kan du beregne afkastet af et valg eller resultat.

Brug 888sport Single odds-beregner til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Doble

Med odds-beregneren Double kan du beregne afkastet af en indsats på to valg. Begge valg skal give gevinst for at få et afkast.

Brug 888sport odds-beregneren Double til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Treble Bet

Med beregneren Treble Bet kan du beregne afkastet af en indsats på tre valg. Alle tre valg skal give gevinst for at få et afkast.

Brug 888sport beregneren Treble Bet til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Trixie

Med beregneren Trixie Bet kan du beregne afkastet af en indsats på tre valg, bestående af fire separate indsatser: 3 dobbelte og en tripler. Minimum to valg skal vinde for at give et afkast.

Brug 888sport beregneren Trixie Bet til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Patent Bet

Med Patent beregneren kan du beregne afkastet af en indsats på tre forskellige valg, der består af syv separate indsatser: 3 single-spil, 3 dobbelte og en tripler. Det svarer til en Trixie plus 3 spingle-spil. Ét gevinstgivende valg garanterer et afkast. Brug 888sport beregneren Patent Bet til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge, også på en mobiltelefon, og understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Yankee Bet

Med odds-beregneren Yankee kan du beregne afkastet af en indsats på fire forskellige valg, der består af 11 separate indsatser: 6 dobbelte, 4 tripler og en firdobbelt akkumulator. Minimum to valg skal give gevinst for at få et afkast. Brug 888sport beregneren Yankee Bet til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge, også på en mobiltelefon, og understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Lucky 15

Med odds-beregneren Lucky 15 kan du beregne afkastet af en indsats på fire forskellige måder, der består af 15 separate indsatser: 4 single-spil, 6 dobbelte, 4 treipler og en firdobbelt akkumulator. Det svarer til en Yankee plus 4 single-spil. Ét gevinstgivende valg garanterer et afkast. Brug 888sport odds-beregneren Lucky 15 til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge, også på en mobiltelefon, og understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Akkumulator-beregner

Brug 888sport Akkumulator-beregneren til at beregne, hvor meget du kan vinde eller har vundet på din Akkumulator-indsats. Vores gratis odds-beregner er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen.


Canadian (Super Yankee)

Brug 888sport odds-beregneren Canadian, også kendt som en Super Yankee-beregner til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregneren Canadian er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefon.

Med Canadian beregneren er det muligt at beregne indsatsen, afkastet og fortjenesten for Canadians op til 20 valg, hvis det kræves.


Lucky 31

Med odds-beregneren Lucky 31 kan du beregne afkastet af en mangedoblet indsats, der består af alle mulige kombinationer af 5 valg. Dette omfatter 5 single-spil, 10 dobbelte, 10 tripler, 5 firdobbelte og 1 femdobbelt.

Brug 888sport odds-beregneren Lucky 31 til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregneren Lucky 31 er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Heinz

Med odds-beregneren Heinz kan du beregne afkastet på en mangedoblet indsats, bestående af alle mulige kombinationer af seks valg, der består af 57 separate indsatser: 15 dobbelte, 20 tripler, 15 firdobbelte, 6 femdobbelte og en seksdobbelt akkumulator. Brug 888sport odds-beregneren Heinz til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregneren Heinz er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Lucky 63

Med odds-beregneren Lucky 63 kan du beregne afkastet på en mangedoblet indsats, bestående af alle mulige kombinationer af seks valg, der består af 63 separate indsatser: 6 single-spil, 15 dobbelte, 20 tripler, 15 firdobbelte, 6 femdobbelte og en seksdobbelt akkumulator. Brug 888sport odds-beregneren Lucky 63 til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores beregner er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Super Heinz

Med odds-beregneren Super Heinz kan du beregne afkastet på en mangedoblet indsats, bestående af alle mulige kombinationer af syv valg, der består af 120 separate indsatser: 21 dobbelte, 35 tripler, 35 firdobbelte, 21 femdobbelte, 7 seksdobbelte og en syvdobbelt akkumulator. Brug 888sport odds-beregneren Super Heinz til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregneren er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.


Goliat

Med odds-beregneren Goliath kan du beregne afkastet på en mangedoblet indsats, bestående af alle mulige kombinationer af otte valg, der består af 247 separate indsatser: 28 dobbelte, 56 tredobbelte, 70 firdobbelte, 56 femdobbelte, 28 seksdobbelte, 8 syvdobbelte og en ottedobbelt akkumulator. Brug 888sport odds-beregneren Goliath til at beregne dine gevinster online for alle sportsgrene. Vores gratis odds-beregneren er nem at bruge og kan anvendes på mobiltelefonen. Den understøtter Each Way, Rule 4 og Dead Heats.