Fortrydelse af din udbetaling

Udbetalingsanmodninger kan annulleres og returneres til din spillekonto inden for 1 forretningsdag efter din udbetalingsanmodning. Efter dette tidsrum vil din udbetaling blive behandlet og kan ikke længere stoppes

Hvis du fortryder en udbetaling, du har anmodet om, skal du logge ind på med dit NemID eller brugernavn og din adgangskode. Fra lobbyen skal du gå til Kassen og vælge "Udbetaling". Du vil se en liste over dine udbetalingsanmodninger i boksen "Afventer behandling", komplet med indikation af udbetalingens status. Vælg en ubehandlet udbetalingsanmodning ved at klikke på den. Klik derefter på "Fortryd udbetaling". Udbetalingsanmodningen annulleres, og dens status ændres til "Annulleret af bruger". De annullerede penge vil med det samme blive tilbageført til din spillekonto.

Du kan se din udbetalingshistorik i "Historik-log"-applikationen ved at gå ind i lobbyen. Her finder du en komplet liste over alle dine udbetalingsanmodninger - både dem, der er blevet behandlet, og dem, du har annulleret.

Bemærk: Udbetalinger, der er blevet anmodet om, og som efterfølgende annulleres under en event, gælder ikke som en indbetaling i forhold til denne event. Indbetalinger skal satses under en event for at kunne gælde som indbetaling i forhold til denne.

I udbetalingshistorikken finder du en komplet liste over alle dine udbetalingsanmodninger - både dem, der er blevet behandlet, og dem, du har annulleret. Hvis du ønsker assistance angående dette eller i andre spørgsmål, bedes du venligst kontakte os Kontakt os

Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO