Sådan hæver du

Som en del af vores engagement i at yde ekstra god service gør alt for at sikre, at din udbetalingsanmodning bliver behandlet så hurtigt og effektivt som muligt.

Følg disse trin for at få udbetalt dine gevinster fra din spillekonto:

 1. Åbn din hovedlobby;
 2. Log ind ved at indtaste dit NemID-brugernavn og en adgangskode;
 3. Klik på knappen Kassen.
 4. Når den er i kassen, skal du klikke på Udbetaling;
 5. Indtast det ønskede beløb, du vil hæve fra din konto, i boksen.
 6. Fra rullemenuen skal du indtaste, hvilken betalingsmetode du ønsker til at modtage din tilbageværende Udbetalingsbalance (se Udbetalingspolitik), hvis den findes:
  1. Hvis du vælger elektronisk overførsel, skal du indtaste/gennemgå/opdatere dine bankoplysninger i pop op-vinduet og derefter klikke på Send.
  2. Hvis du vælger EntroPay-kort, og du indbetaler med et EntroPay-kort, der er udstedt via EntroPay's websted, tilbageføres pengene til dit kort.
  3. Hvis du vælger EntroPay-kort, og du indbetaler med hjælp fra vores Supportteam (via telefon), vil du blive bedt om at kontakte Supportteamet for at få en kode vedr. krav. EntroPay sender derefter en e-mail med et link til deres websted, som vil guide dig gennem trinnene for at foretage en udbetaling. Du skal bruge din kode vedr. krav under denne proces for, at der sker en udbetaling.
 7. Klik på knappen Send udbetalingsanmodning.
 • Hvis du vil vide, hvordan du omstøder din udbetaling efter at have anmodet om den, kan du se Fortrydelse af din udbetaling på dette site.
 • Du kan gennemse din udbetalingshistorik ved at klikke på knappen Udbetalingshistorik i Kassen.
 • Du kan også gennemse din indbetalings- og udbetalingshistorik ved at benytte spilhistorikfunktionen.

Vær opmærksom på følgende vigtige information:

Udbetalingsanmodninger inden for den samme 24-timers periode, via den samme betalingsmetode, kan blive samlet til én betaling.

Ind imellem kan dit tilsagn eller dokumentation være påkrævet for at behandle din udbetalingsanmodning, og vi kan bede dig om at underskrive en liste med dine tidligere indbetalinger hos os.

888 Denmark LTD. (der er ansvarlig for driften af ) forbeholder sig retten til at forsinke og/eller stoppe behandlingen af en udbetalingsanmodning, indtil den endelige godkendelse er modtaget for alle udestående indbetalingstransaktioner.

Se Udbetalingspolitik.

Bonusser kan kun udbetales, når alle krav til bonuspolitik er opfyldt.

I tilfælde af, at vi stopper tilbuddet af vores ydelser i et bestemt land, sker udbetalinger med rimelige gebyrer for behandlingen.

Klik her for at kontakte os og få hjælp med dette eller andre af dine behov ved online spil.

Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO