US Open

Serv 50 kr. hjem hver dag i US Open

Der er fordel på tennis fra New York

Vi er klar til årets sidste Grand Slam-turnering, og du kan få 50 kr. i freebets hver dag under hele US Open.

 • 🎾 SPIL fem væddemål eller flere på mindst 100 kr. samme dag.
 • 🎾 50 kr. i bonus ind på kontoen næste dag.
Spil nu

Gælder for single- og multispil, der inkluderer mindst et væddemål i US Open med minimum odds på 1.5. Freebets sættes ind på spillekontoen dagen efter ( inden for 72 timer i særlige tilfælde).


To uger med toptennis, traditioner og tiebreaks på hard court-underlaget i New York. Tjek de mange spilmuligheder, der venter hver dag.

Held og lykke


888sport – for the win!

Vilkår:

 1. Kampagnen gælder for spillere på 888sport.dk under tennisturneringen US Open fra 29. august til 11. september 2016.
 2. Du er kvalificeret til freebets på 50 kr., når du har spillet fem forskellige væddemål af mindst 100 kr. per væddemål inden for samme dag, kl. 0.00 -23.59 GMT, på US Open.
 3. Odds skal være 1.5 eller højere. Både single- og multispil gælder, så længe der er inkluderet et væddemål på en tenniskamp i US Open.
 4. Freebets krediteres din spillekonto dagen efter væddemålene er afgjort (i særlige tilfælde i løbet af 72 timer) og er omfattet af de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
 5. Annullerede eller ugyldige væddemål, væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” og kopierede (ens) væddemål tæller ikke med.
 6. Tilbuddet er begrænset til ét per husstand og computerenhed. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 7. 888's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 8. 888 forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 9. 888 forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO