spil-em

Danmark-Sverige, vejen til EM!

Spil på det nordiske opgør og vind ekstra penge


Danmark har EM inden for rækkevidde og nu kan du vinde ekstra penge, hvis du spiller på kampen. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig dette tilbud - derfra har du mulighed for at vinde følgende:


 1. Placér et før-kamps-væddemål med et samlet beløb på 200 kr. mellem Danmark - Sverige og vind 40 kr. for hvert mål Danmark scorer i kampen.
 2. Eller
 3. Placér et før-kamps-væddemål med et samlet beløb på 500 kr. mellem Danmark - Sverige og vind 100 kr. for hvert mål Danmark scorer i kampen.

Vi støtter de røde-hvide farver i kampen om en plads ved EM 2016? Bliv en del af noget større nu!


Tilmeld dig nu

*kun odds på 1.5 eller højere er gyldige. Ligeledes tæller væddemålet heller ikke ved benyttelse af “luk-væddemålet”-funktionen.


Vilkår

 1. Denne kampagne gælder fra tilmeldningsdatoen og til med kampen mellem Sverige og Danmark starter d. 17/11/2015 kl 20:45.
 2. For at være berettiget till dette tilbud, skal spilleren foretage et før-kamp-væddemål på kampen mellem Danmark og Sverigek. Spilleren kan foretage sine væddemål, så snart spilleren er tilmeldt kampagnen ved at indsende sit brugernavn til 888.dk via ovenstående link.
 3. Hvis spilleren har spillet de fastsatte beløb, vil spilleren modtage bonusser pr. mål Danmark scorer i kampen. Spilleren kan modtage bonussen hos 888sport.dk fra det tidspunkt, spilleren foretager et væddemål:
  1. Placér et før-kamps-væddemål med et samlet beløb på 200 kr. mellem Sverige-Danmark og vind 40 kr. for hvert mål Danmark scorer i kampen.
  2. Placér et før-kamps-væddemål med et samlet beløb på 500 kr. mellem Sverige-Danmark og vind 100 kr. for hvert mål Danmark scorer i kampen.
 4. For at være berettiget, skal alle væddemål være på odds 1.5 eller højere og foretages før starten af kampen mellem Sverige og Danmark. Væddemål kan bestå af flere spil, men skal samlet være på et odds på 1.5 eller højere.
 5. Bonussen vil blive krediteret til spillerens spillekonto inden for en periode på 72 timer efter kampen mellem Sverige og Danmark er færdigspillet.
 6. Bonusser og eventuelle gevinster afledt af en bonus kan kun udbetales efter satser ikke mindre end 6 (seks) gange med kumulative odds på 1,5 eller højere, end det oprindelige beløb af den modtagne bonus. Eksempelvis for at udbetale hver bonus på kr. 100 (hundred kr.), og de gevinster, der er opnået med hver bonus, skal et medlem satse kr. 600 (seks hundrede kr.) med kumulative odds 1,5 eller højere. Alle gevinster, der stammer fra en bonus kan kun udbetales efter opfyldelse af spillekravene.
 7. Alle bonusser, kampagnetilbud og gevinster relateret til dem, skal spilles i 888sport.dk senest 60 dage efter at være blevet krediteret et medlems konto. Ellers vil alle tilgængelige bonusbeløb og kampagnetilbud (og i nogle tilfælde alle gevinster genereret gennem det samme), som ikke anvendes af en spiller, blive fjernet efter fristen på 60 (tres) dage.Bonussen kan benyttes til single væddemål og opefter, men aldrig ved system-væddemål.
 8. Hele bonus-beløbet skal benyttes samtidigt og kun én gang.
 9. Bonussen skal benyttes individuelt og kan ikke kombineres med rigtige pengevæddemål.
 10. 888sport.dk forbeholder retten til at annullere, ændre eller suspendere denne kampagne uden varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO