Superliga riskfree

Spil risikofrit på Superligaen

Du får pengene tilbage, hvis du taber dit første spil i hver runde i Superligaen!

Superligaen er tilbage efter vinterpausen, og det betyder et hav af spilmuligheder på 888sport.dk – og tro det eller ej, du kan spille uden risiko.

Bare skyd løs! Hvis du taber dit første spil i hver runde af Superligaen, så får du en bonus tilbage på det spillede beløb op til 100 kr.!


Du kan spille på alle markeder i Superligaen. Mindste indsats er 10 kr. og alle odds gælder. Tilbuddet gælder på dit først-placerede væddemål i en runde i Superligaen, hvori der indgår en superligakamp.
Held og lykke


888sport.dk – for the win!


Vilkår

 1. Denne kampagne er for spillere på 888sport.dk og gælder til og med runde 33 i den danske Superliga 2015/2016.
 2. Tilbuddet gælder spillerens først-placerede væddemål i en runde i Superligaen, på alle markeder hvori der indgår en Superliga-kamp. Det gælder ikke, hvis spilleren placerer flere spil på samme tid, som første væddemål i en superligarunde.
 3. Systemspil er ikke tilladt i denne kampagne.
 4. Hvis det først-placerede væddemål tabes, modtager spilleren en bonus på det tilsvarende beløb op til 100 kr. Spilleren er velkommen til spille for et højere beløb, men bonus er højest 100 kr.
 5. Mindste indsats er 10 kr. Alle odds gælder.
 6. Et væddemål skal være afgjort senest tre dage efter, at det er placeret for at tælle med.
 7. Bonus sættes ind på spillerens konto inden for 72 timer, efter væddemålet er afgjort.
 8. Bonussen er gyldig i 60 dage til sportsvæddemål og skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1.5, ellers bortfalder den.
 9. Annullerede væddemål eller væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” tæller ikke med.
 10. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 11. Tilbudet er begrænset til ét per person, husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse, email eller betalingsmiddel. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 12. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 13. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO