Supercombi10

Nyd vores Supercombi10-tilbud hos 888sport.dk

Dette fantastiske tilbud, baner vej for en utrolig gevinstpulje, hvis du skulle ende med at ramme 10 ud af 10 rigtige. Vind helt op til 20.000 kr. i bonus på Premier League og 15.000 kr. i bonus på La Liga. Spil på 10 ugentlige kampe med 1/X/2 og som fuldstidskriterie, og få muligheden for at nå en gevinst-højde, som du ikke er vant til. Tilbudet er gældende for alle medlemmer hos 888.dk. Det eneste du skal gøre er følgende:


 1. Vælg 10 ugentlige kampe fra enten Premier League eller La Liga. Tilbuddet er kun gyldigt, hvis det er 10 kampe fra samme liga og hvis det er før-kamp-væddemål.
 2. Herefter har du hele 3 muligheder for, at få noget ud dit væddemål:
  • Hvis du gætter 10 ud af 10 rigtige, vinder du den helt store præmie
  • 9 ud af 10 rigtige, får du refunderet dit væddemål med det dobbelt i rigtige penge.
  • 8 ud af 10 rigtige, får du refunderet dit væddemål med rigtige penge.

Spændingen er på sit højest, når du har foretaget dette væddemål – alle dine valgte kampe bliver værd at følge! Vi ønsker dig held og lykke!Hvis du har spørgsmål angående SuperCombi10 kampagnen, check vores FAQ.


Vilkår

 1. Dette tilbud løber frem til slutningen af 2015-2016 sæsonen ved følgende turneringer “La Liga” og “Premier League.
 2. Ved dette tilbud er alle runder relateret til “La Liga” og “Premier League” tilgængelige.
 3. For at blive kvalificeret til dette tilbud, skal enhver spiller placere et før-kamps-væddemål på 50 kr. eller mere, som indeholder 10 kampe på markedet 1/X/2, hvor kampene indgår i den samme runde og turnering.
 4. Følgende betragtes som ugyldige væddemål:
  • Væddemål som indholder en kombination af begge turneringer og som indeholder kampe fra forskellige runder.
  • Single væddemål
  • Live odds
  • Aflyst eller lukket væddemål.
 5. Hver uge er der 2 gevinst puljer, en til hver turnering:
  • Premier League
   • De 20.000 kr. vil blive delt mellem dem som får de 10 rigtige. Hvis der er 3 eller flere, som gætter de 10 resultater, vil hver modtage 7.000 kr.
   • Tilbagebetaling af det dobblte af dit orginale væddemål (rigtige penge), gælder for alle spillere, som får 9 ud af 10 rigtige.
   • Tilbagebetaling af hele dit indgået væddemål (rigtige penge), gælder for alle spillere, som får 8 ud af 10 rigtige.
  • Liga BBVA
   • De 15.000 kr. vil blive delt mellem dem som får de 10 rigtige. Hvis der er 3 eller flere, som gætter de 10 resultater, vil hver modtage 5.000 kr.
   • Tilbagebetaling af det dobblte af dit orginale væddemål (rigtige penge), gælder for alle spillere, som får 9 ud af 10 rigtige.
   • Tilbagebetaling af hele dit indgået væddemål (rigtige penge), gælder for alle spillere, som får 8 ud af 10 rigtige.
 6. Skulle gevinsten for at få 10 ud af 10 rigtige resultere i et lavere beløb end det første indgået kombineret væddemål, vil spilleren modtage gevinsten fra det orginale væddemål istedet for prisen pr. spillere ved 1.præmien.
 7. Dette tilbud er begrænset til maksimum 20 Supercombi10 væddemål pr. spiller, turnering og runde. Overskridelse af disse Supercombi10 begrænsninger, vil ikke være gyldige for de ugentlige gevinster.
 8. Udbytte fra freebets og væddemål, vil blive udbetalt til spillerens konto indenfor 72 timer efter den relevante turnering eller runde er slut.
 9. Freebets skal benyttes benyttes indenfor 30 dage.
 10. Freebets er ikke inkluderet ved gevinster af et væddemål. F.eks. skulle en spiller placere et totalt freebet på 100 kr. på et odds til 2.6, vil han kun modtage 160 kr. i udbytte.
 11. Kan benyttes til single og dobbelte væddemål, men ikke ved kombineret væddemål.
 12. Freebets kuponer skal benyttes alt i alt og på samme tid.
 13. Freebets skal benyttes individuelt og kan ikke kombineres med rigtige-penge væddemål.
 14. Spillebegrænsninger vil også være gældende for væddemål, som er placeret ved brug af freebets.
 15. 888sports tilbud er påtænkt til fritidsspillere og 888sport kan begrænse berettigelsen for spillere til at deltage ved hvilken som helst kampagne.
 16. 888sport.dk forbeholder sig retten til at tilbageholde eller trække et hvilken som helst free bet tilbage og gevinster skabt fra disse, hvis freebet værdikuponen fejlagtigt er blevet krediteret eller tegn på misbrug er fundet.
 17. 888sport.dks beslutning er endegyldig ved alle anliggende relateret til belønning af hvilken som helst bonus, og skal ikke være emne til at blive undersøgt yderligere eller henvendelse af et medlem eller hvilken som helst anden tredjepart.
 18. 888sport.dk forbeholder sig alle rettigheder til, at suspendere, modificere eller aflyse denne kampagne ved hvilket som helst stadie.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO