spil-wsop

Forsikring på amerikanske sportsgrene

Basketball, ishockey og football er dækket med vores All American-forsikring!


Basketball, ishockey og amerikansk fodbold hører til de største amerikanske sportsgrene, og du kan spille på dem med sikkerhedsnet.

Vi dækker dig ind i alle kampe, i alle ligaer og i alle lande, når du spiller multispil på de tre sportsgrene.


Sådan fungerer det:

 1. Placer et kombinationsvæddemål med fem eller flere kampe på et hvilket som helst odds-marked inden for basketball, ishockey og football.
 2. Taber du væddemålet på grund af én forkert kamp, dækker vores All American-forsikring dit væddemål med en bonus op til 250 kr.

Spil amerikansk
med forsikret væddemål!


Forsikringen gælder for kombinerede væddemål med fem eller flere kampe på alle markeder for basketball, ishockey og amerikansk fodbold, med minimum odds 1.3 per kamp. Mindste indsats er 50 kr. Maksimum bonus er 250 kr.


Vilkår

 1. Tilbuddet er gyldigt til 19. juli 2016.
 2. Denne kampagne er for spillere på 888sport.dk og gælder, når det kombinerede væddemål indeholder kampe inden for basketball, ishockey eller amerikansk fodbold.
 3. Mindste indsats er 50 kr. på førkamps- eller livevæddemål.
 4. En kupon skal indeholde mindst fem kampe uafhængige af hinanden med minimum odds på 1.3
 5. Refundering af væddemål op til 250 kr. sker i form af en bonus, når væddemålet bliver tabt med præcist én kamp.
 6. Annullerede eller ugyldige væddemål eller væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” tæller ikke med.
 7. Bonus sættes ind på spillerens konto inden for 72 timer, efter væddemålet er afgjort.
 8. Bonus er gyldig i 60 dage, som spilleren har til at opfylde gennemspilskravet på seks gange omsætning til minimum odds 1.5 for at få udbetalt bonussen.
 9. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 10. Tilbuddet er begrænset til ét per person, husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse, email eller betalingsmiddel. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 11. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 12. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO
Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.