Mål Amok

Blev dit væddemål skudt ned i en målfest?

Bare rolig, vi giver dig penge tilbage!

De fleste af os elsker en god målfest, men hvis du ikke lige havde set den komme, så kan du nyde den alligevel. Vi refunderer nemlig dit væddemål med en bonus op til 250 kr., hvis du taber på første/sidste/når som helst-målscorer i kampe, hvor der bliver scoret fem mål eller flere.


Det er meget simpelt – alt hvad du skal gøre er:


 • Placer et væddemål på mindst 50 kr., på hvem som scorer først, sidst eller når som helst i kampe spillet i følgende ligaer: Den europæiske Champions League, engelske Premier League, spanske La Liga, tyske Bundesliga, italienske Serie A eller danske Superliga.
 • Bliver der scoret fem mål eller flere, og du taber, så refunderer vi dit tabte væddemål med en bonus op til 250 kr.

Læn dig tilbage og nyd, når målene flyver ind – hvis du taber, dækker vi dig ind!


Spil nu

Vilkår Mål-Amok:

 1. Denne kampagne er for spillere på 888sport.dk i fodboldsæsonen 2016-2017. Ud over nedenstående vilkår gælder de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
 2. Tilbuddet gælder for spil på første, sidste eller når som helst-målscorer i en kamp i Champions League i Europa, Premier League i England, La Liga i Spanien, Bundesligaen i Tyskland, Serie A i Italien eller Superligaen i Danmark.
 3. Live-spil eller kombinationsvæddemål tæller ikke. For at undgå misforståelser, så er et live-spil et væddemål placeret under live-sektionen på hjemmesiden, også selvom kampen ikke er startet.
 4. Hvis der bliver scoret mindst fem mål i kampen, vil det kvalificerede væddemål blive refunderet med en bonus op til 250 kr. Kun ordinær spilletid inklusiv overtid gælder. Forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence tæller ikke.
 5. Tilbagebetaling sker i form af en bonus. Bonussen forekommer i enheder fra 50 kr. og op til 250 kr.
 6. Bonus sættes ind på spillerens konto inden for 72 timer, efter væddemålet er afgjort.
 7. Bonussen er gyldig i 60 dage til sportsvæddemål og skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1.5, ellers bortfalder den.
 8. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 9. Bonus er begrænset til 250 kr. per kamp per husstand og computer/spilleenhed. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 10. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus og bliver ikke behandlet yderligere ved eventuel indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 11. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO