french-open

Serv en 50'er hjem om dagen i French Open

Der er bonus på live-tennis fra Roland Garros

Fordelen er på din side af nettet, når du spiller live på French Open. Du kan få 50 kr. i bonus hver dag under hele French Open.


SPIL fem live-væddemål eller flere på mindst 50 kr. samme dag.
50 kr. i bonus ind på kontoen næste dag.


To hele uger og et hav af spilmuligheder, når verdens bedste tennisspillere mødes i årets anden grand slam-turnering på gruset på Stade de Roland Garros i Paris.

Spil nu!
Gælder for single og multispil, der inkluderer mindst et livevæddemål i French Open 2016 og har et minimum odds på 1.5. Bonus bliver krediteret spillekontoen dagen efter (inden for 72 timer i særlige tilfælde).

Held og lykke


888sport.dk – for the win!

Vilkår:

  1. Kampagnen gælder for spillere på 888sport.dk under tennisturneringen French Open 2016 fra 22. maj til 5. juni.
  2. Du er kvalificeret til bonus, når du har spillet fem forskellige live-væddemål af mindst 50 kr. per væddemål inden for samme dag (kl. 0.00 -23.59) på French Open.
  3. Odds skal være 1.5 eller højere. Både single og multispil gælder, så længe der er inkluderet et live-væddemål på en tenniskamp i French Open.
  4. Bonus krediteres din spillekonto dagen efter væddemålene er afgjort (i særlige tilfælde i løbet af 72 timer) og er omfattet af de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
  5. Annullerede eller ugyldige væddemål, væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” og kopierede (ens) væddemål tæller ikke med.
  6. Tilbuddet er begrænset til ét per husstand og computerenhed. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
  7. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
  8. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
  9. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO