Vilkår for EuropaEkstra:

 1. Tilbuddet gælder på dagene for gruppekampene i den europæiske Champions League og Europa League 2018 i fodbold. Ud over de her nævnte vilkår gælder de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
 2. Tilbuddet gælder for modtagere af den personlige email/besked hvor minimumsindsatsen i den kvalificerende kombination og maksimumbeløbet for profitboost er angivet.
 3. krav skal være inden for 1 dage.
 4. Du får en 100 % profitboost-kupon, når du har spillet en trippel (kombination med mindst tre udfald) eller højere på kampe i Champions League eller Europa League på kampdagen. Mindste odds på kombinations-væddemålet skal være 2.0.
 5. De kvalificerende spil skal være i rigtige penge og uden brug af profitboost eller anden bonustype!
 6. Profitboost-kuponen (se vilkår) sættes ind på spillekontoen så snart kombinations-væddemål er placeret.
 7. Profitboost-kuponen gælder i 24 timer til live-spil på Champions League eller Europa League.
 8. Tilbuddet er begrænset til ét per dag per husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse og betalingsenhed. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 9. 888's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 10. 888 forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 11. 888 forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel. Kampagnen er underlagt generelle vilkår for 888.dk.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO
Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.