El Clásico er tilbage

MSN og BBC står ansigt til ansigt

Vælg din angrebstrio og vind 500 kr. i bonus.

Messi, Suarez og Neymar står ansigt til ansigt med Bale, Benzema og Cristiano. Vælg dit trekløver og vind 500 kr. i bonus.
MSN
LIGE
BBC
Samlet indsats (kun førkamps-væddemål) Bonus når du gætter angrebstrio rigtigt:
200 kr. 100 kr.
1000 kr. 500 kr.
Single-væddemål skal have et odds på minimum 1.5. Ved multivæddemål skal oddset være mindst 1.5 på kampen Barcelona-Real Madrid. Kun førkamps-væddemål gælder.
Bonus sættes ind på spillerens konto inden for 72 timer, efter væddemålet er afgjort.

Vilkår

 1. Denne kampagne er for spillere på 888sport.dk og gælder La Liga-kampen Barcelona-Real Madrid 2/4 2016.
 2. Spilleren skal samlet placere førkamps-væddemål for mindst 200 kr. på kampen. Både singler og kombinationer gælder. Odds skal være mindst 1.5 på denne kamp.
 3. For at kunne modtage bonussen skal spilleren forudsige om angrebstrioen fra Barcelona; Messi, Neymar, Suarez (MSN) eller Real Madrid; Bale, Benzema eller Cristiano Ronaldo (BBC), scorer flest mål eller lige mange. Spilleren vælger ved at logge ind via linket i modtagne email eller fra linket på websiden.
 4. Hvis en spiller fra en angrebstrio (MSN eller BBC) slet ikke kommer på banen bliver antallet af mål scoret af resten af angrebstrioen delt med to og ganget med tre og så fremdeles. Eksempel:
  • MSN består af tre spillere. BBC består kun af to spillere, der scorer to mål tilsammen. Det giver et mål i gennemsnit per spiller og ganges med tre, så det tæller som tre mål.
  • MSN består af tre spillere. BBC består kun af én spiller, der scorer to mål. Det ganges med tre og tæller som seks mål.
 5. Annullerede eller ugyldige væddemål eller væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” tæller ikke med.
 6. Bonus sættes ind på spillerens konto inden for 72 timer, efter væddemålet er afgjort.
 7. Bonus er gyldig i 60 dage, som spilleren har til at opfylde gennemspilskravet på seks gange omsætning til minimum odds 1.5 for at få udbetalt bonussen.
 8. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 9. Tilbuddet er begrænset til ét per person, husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse, email eller betalingsmiddel. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 10. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 11. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.