Champions League playoffs

Bonus på Champions League

Spil og få 50 kr. i bonus hver uge i kvart- og semifinalerne

Nu stiger spændingen i Champions League. Knockout-fasen venter de sidste 8 hold, og det samme gør en bonus på 50 kr. til dig – hver uge.


Det er ganske enkelt:

Log ind og spil for mindst 50 kroner på tirsdagens og mindst 50 kr. på onsdagens kvart- og semifinaler i Champions League. Så får du 50 kr. i bonus ind på din konto om torsdagen.
888sport.dk – for the win!


Vilkår

 1. Denne kampagne er for spillere på 888.dk og er gyldig fra 5.04.2016 til 04.05.2016.
 2. For at få del i dette tilbud skal spilleren registrere sig enten via linket i den modtagne e-mail eller via kampagnen på 888sport.dk
 3. For at få 50 kr. i bonus skal spilleren spille for mindst 50 kroner på tirsdagens kampe og for mindst 50 kroner i onsdagens kampe i Champions League i samme uge.
 4. Bonussen bliver sat ind på spillerens konto torsdag i samme uge.
 5. Væddemål kan placeres pre-match (før kampen) eller live (under kampen) på de relevante markeder for kvart- og semifinalerne i Champions League tirsdag og onsdag. Både single- og multivæddemål er gældende og skal have et odds på minimum 1.5.
 6. Aflyste, ugyldige, eller væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” tæller ikke med.
 7. Dette tilbud er begrænset til et maksimum på 50 kr. per spiller per uge.
 8. Bonus er gyldig i 60 dage, og spilleren har således 60 dage til at opfylde gennemspilskravet på 6 gange gennemspil til odds 1.5 for at få udbetalt bonussen.
 9. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser/gratis spil og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 10. 888sport.dk’s afgørelse er endelig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke gjort til genstand for gennemgang eller protest fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 11. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO
Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.