Foretag et Live bet og modtag en bonus

Spil hellere LIVE

Hver gang du spiller live for mindst 100 kr., får du 5 kr. i bonus. Du kan tjene op til 100 kr. i bonus hver dag med dette attraktive tilbud. Det eneste, du skal gøre, er følgende:

Tilmeld dig ved at klikke på linket herunder, så er du klar til at få live-bonus.

Tilmeld dig her!

Spil 100 kr. eller mere i livespil på et hvilken som helst sportsbegivenhed med et odds på mindst 1.5.

Hver gang du laver et kvalificerende livevæddemål, får du en bonus på 5 kroner.

Du får livebonus på op til 20 væddemål hver eneste dag og op til 100 kr. i bonus.Spil hellere LIVE! Det betaler sig!Vilkår:

 1. Kampagnen er gyldig for spillere på 888sport.dk, der tilmelder sig ovenstående link med brugernavn, eller via den email du har modtaget vedrørende kampagnen.
 2. Et gyldigt væddemål er et livespil på mindst 100 kr. med et minimum odds på 1.5. Hvis der er tale om et kombinationsvæddemål, skal væddemålet indeholde mindst ét livebet med et odds på 1.5 eller større. Væddemål indgået før kampstart tæller ikke med – for at undgå nogen tvivl er et live-væddemål defineret som et spil der bliver placeret under Live-sektionen på 888sport.dk, på en begivenhed, der er begyndt.
 3. Du får 5 kr. hver gang, du indgår et kvalificerende væddemål. Spiller du for eksempel otte livevæddemål af 100 kr. får du 40 kr. i bonus. Der er ingen øvre grænse for størrelsen af væddemål. Du får bonus på op til 20 livevæddemål hver dag fra kl. 00.00 til 23.59.
 4. Bonussen bliver sat ind på din spillekonto, dagen efter væddemålet er indgået. I særlige tilfælde inden for 72 timer) og er omfattet af de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
 5. Dette tilbud er begrænset til 100 kr. i bonus pr. dag per spiller per husstand og computerenhed.
 6. Bonussen er gyldig i 60 dage til sportsvæddemål og skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1.5, ellers bortfalder den.
 7. Annullerede eller ugyldige væddemål eller væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” tæller ikke med.
 8. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 9. Tilbuddet er begrænset til ét per person, husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse, email eller betalingsmiddel. 888sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 10. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 11. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO