spil-atp

ATP-finalerne i London

Serv ekstra 1000 kr. hjem i bonus


Varm op til de store kampe ved ATP Finals i London!

De bedste tennis-spillere i verden duellere om titlen, som verdens bedste i 2015 og nu har du muligheden for at vinde op til 1000 kr. bonus i løbet af ATP-kampene! Først skal du tilmelde dig ved at klikke på den nedenstående knap:

Tilmeld dig nu

Efter du har tilmeldt dig og indtil d. 22 November (indtil den sidste spillede kamp), kan du foretage single eller kombineret væddemål på “ATP-turneringen” med odds på 1.8 eller højere og derefter har du muligheden for at vinde bonusser baseret udfra væddemålets indsats:

Væddemålets indsats Bonus
1000 kr. 200 kr. i bonus
2000 kr. 400 kr. i bonus
5000 kr. 1000 kr. i bonus


Spil på ATP Finals
Og vind ekstra bonusser

Kun en bonus pr. spiller. Det kombinerede væddemål skal være 1.8 eller højere og et væddemål er kun gyldigt, hvis det som minimum indeholder 1 væddemål fra ATP-finalerne. Bonussen vil blive krediteret efter turneringen er slut.888sport.dk – Hvad spiller du på?Vilkår

 1. Denne kampagne er gyldig frem til den. 22.11.2015.
 2. For at være berettiget til dette tilbud, skal spilleren:
  1. Tilmelde sig kampagnen via “Tilmeld” knappen, som du finder på 888sport.dk under kampagner eller via din personlige e-mail
  2. Plácer mindst et væddemål på kampene i ATP World Tour
 3. Væddemålet er gyldigt når:
  1. Væddemål med rigtige penge
  2. Liveodds eller før-kamp-væddemål
  3. Odds på markedet indenfor “ATP World Tour”
  4. Samlet odds på mindst 1.8 eller højere
  5. Kombineret væddemål skal samlet mindst have et odds på 1.8 eller højere, hvor mindst et af væddemålene er et odds fra “ATP World Tour” markedet.
 4. Væddemålet er ikke gyldigt, hvis “luk-væddemål” funktionen anvendes eller væddemålet annulleres.
 5. Baseret på den samlede indsats i løbet af kampagnen, vil spilleren modtage en bonus på:
  1. 200 kr. i bonus, hvis spilleren spiller et samlede beløb på 1000 kr.
  2. 400 kr. i bonus, hvis spilleren spiller et samlede beløb på 2000 kr.
  3. 1000 kr. i bonus, hvis spilleren spiller et samlede beløb på 5000 kr.
 6. Det beløb, som svarer til bonus beløbet vil blive krediteret til spillerens spillekonto inden for højst 72 timer efter turnerigen er slut.
 7. Bonussen gælder i 7 dage.
 8. Bonusser og eventuelle gevinster afledt af en bonus kan kun udbetales efter satser ikke mindre end 6 (seks) gange med kumulative odds på 1,5 eller højere, end det oprindelige beløb af den modtagne bonus. Eksempelvis for at udbetale hver bonus på kr. 100 (hundred kr.), og de gevinster, der er opnået med hver bonus, skal et medlem satse kr. 600 (seks hundrede kr.) med kumulative odds 1,5 eller højere. Alle gevinster, der stammer fra en bonus kan kun udbetales efter opfyldelse af spillekravene.
 9. Spillebegrænsninger vil også være gældende for væddemål, som er placeret ved brug af bonussen.
 10. 888sport.dk forbeholder sig retten til at tilbageholde eller trække et hvilken som helst bonus tilbage og gevinster skabt fra disse, hvis bonussen fejlagtigt er blevet krediteret eller tegn af misbrug er fundet.
 11. 888sports beslutning er endegyldig ved alle anliggende relateret til belønning af hvilken som helst bonus og skal ikke være emne til at blive undersøgt yderligere eller henvendelse af et medlem eller hvilken som helst anden tredjepart.
 12. 888sport.dk forbeholder sig alle rettigheder til, at suspendere, modificere eller aflyse denne kampagne ved hvilket som helst stadie.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO