Mål eller assist

Mål eller assist

Få penge retur, når din første målscorer i stedet laver en assist


Fuld af forventning spiller du på første målscorer – og så ser du, hvordan han lægger den perfekte aflevering til en medspiller, der sætter den i kassen. Men det kan du tage ganske roligt. Nu giver vi nemlig pengene tilbage, når din første målscorer i stedet laver en assist under EM 2016.


Sådan fungerer Mål eller assist:

 • Spil på hvem, du tror, der bliver første målscorer i kampen.
 • Hvis han i stedet laver en assist ved det første mål, så får du en bonus retur op til 250 kr.


Spil nu


Vilkår for Mål eller assist

 1. Dette tilbud gælder for EM-slutrunden i fodbold 2016 indtil 11.07. 2016.
 2. For at gøre brug af dette tilbud skal du inden kampstart placere et væddemål på mindst 50 kr. i rigtige penge (freebets tæller ikke) på markedet for første målscorer i en kamp under EM 2016.
 3. Væddemålet skal placeres på en selvstændig på spillekupon.
 4. Tilbuddet gælder kun for dit førstplacerede væddemål på første målscorer i en kamp under EM. Selvmål tæller ikke med.
 5. Tilbuddet gælder kun førkamps-singlespil. Det vil sige, at multispil, systemspil og livespil ikke gælder. For at undgå tvivl er et livespil et spil placeret efter det annoncerede tidspunkt for kampstart.
 6. Du kan højest få en bonus retur på 250 kr. Bonus bliver sat ind på din spillekonto dagen efter væddemålet er afgjort (i særlige tilfælde op til 72 timer efter).
 7. Assists bliver krediteret spilleren i henhold til den officielle statistik på FIFA’s hjemmeside.
 8. Bonussen er gyldig i 60 dage til sportsvæddemål og skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1.5, ellers bortfalder den. Bonusvilkår for 888sport.dk gælder.
 9. Annullerede eller ugyldige væddemål eller væddemål lukket ved brug af ”Luk væddemål” tæller ikke med.
 10. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 11. Tilbuddet er begrænset til ét per husstand og computerenhed. 888sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 12. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 13. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO