88’ minut Score

Vi dækker dig ind fra det 88. minut

Vi er tilbage med vores populære tilbud, og i denne sæson er det endnu bedre!


Få dækket dit væddemål op til 250 kr. i de mest populære turneringer i Europa og i Superligaen, hvis du taber på en scoring i eller efter det 88. minut.


Sådan fungerer det:


 • Placer et singlevæddemål på min. 50 kr. på udfaldet eller det korrekte slutresultat i en kamp i en af følgende ligaer: Den europæiske Champions League, engelske Premier League, spanske La Liga, tyske Bundesliga, italienske Serie A eller danske Superliga.
 • Hvis et mål bliver scoret fra det 88. minut og indtil kampen fløjtes af, så dit væddemål ikke går hjem, så refunderer vi dit tabte væddemål som en bonus op til 250 kr.

Så simpelt kan det være – du behøver ikke længere bide negle i de sidste minutter!


Spil nu

Vilkår 88. minut:

 1. Denne kampagne er for spillere på 888sport.dk i fodboldsæsonen 2016-2017. Ud over nedenstående vilkår gælder de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
 2. Tilbuddet gælder for før-kamps singlevæddemål på mindst 50 kr. placeret på udfaldet af en kamp (1-X-2) eller resultatet (f.eks. 1-0, 1-1 el. 0-1) i en kamp i Champions League i Europa, Premier League i England, La Liga i Spanien, Bundesligaen i Tyskland, Serie A i Italien eller Superligaen i Danmark.
 3. Live-spil eller kombinationsvæddemål tæller ikke. For at undgå misforståelser, så er et live-spil et væddemål placeret under live-sektionen på hjemmesiden, også selvom kampen ikke er startet.
 4. Hvis der scores et eller flere mål fra det 88. minut, så dit væddemålet tabes, bliver det kvalificerede væddemål refunderet med en bonus op til 250 kr. 88. minut defineres som tiden fra 87.01 minutter. Kun ordinær spilletid inklusiv overtid gælder. Forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence tæller ikke.
 5. Tilbagebetaling sker i form af en bonus.
 6. Bonus sættes ind på spillerens konto inden for 72 timer, efter væddemålet er afgjort.
 7. Bonussen er gyldig i 60 dage til sportsvæddemål og skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1.5, ellers bortfalder den.
 8. 888sport.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 9. Bonus er begrænset til 250 kr. per kamp per husstand og computer/spilleenhed. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 10. 888sport.dk's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus og bliver ikke behandlet yderligere ved eventuel indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 11. 888sport.dk forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO