Vilkår:

 1. Tilbuddet gælder til den 28.11.2018. Ud over de her nævnte vilkår gælder de generelle bonusvilkår for 888sport.dk.
 2. For at modtage et live-freebet på 100 kr. skal du indgå ét single eller kombinationsvæddemål á 200 kr. på markedet for fodbold på 888 sport.dk.
 3. For at gælde skal det kvalificerende væddemål:
  1. være i rigtige penge.
  2. mindst have odds 1.5
  3. være på markedet for fodbold.
 4. 4. Væddemålet tæller ikke med hvis det:
  1. lukkes med cash out-funktionen.
  2. er indgået med brug af freebet, bonus eller profitboost.
  3. er annulleret.
 5. Når du har indgået det kvalificerende væddemål, modtager du en email/onlinebesked med et link, hvor du skal hente dit live-freebet.
 6. Du har tre dage til at hente dit freebet. Herefter annulleres det.
 7. Dit freebet gælder i syv dage til alle live-markeder på 888sport.dk (vilkår).
 8. For nye spillere der ikke tidligere har indbetalt på et 888-brand (sport, poker eller casino) gælder dette tilbud sammen med det almindelige velkomsttilbud.
 9. Tilbuddet er begrænset til ét per husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse og betalingsenhed. 888Sport.dk's tilbud er tiltænkt fritidsspillere og 888sport.dk kan begrænse spilleres adgang til at deltage i hvilken som helst kampagne.
 10. 888's afgørelse er endegyldig i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende bonus, og bliver ikke undersøgt nærmere ved indsigelse fra en spiller eller tredjepart. Ved spørgsmål, der ikke er omtalt her henvises til generelle vilkår for 888sport.dk.
 11. 888 forbeholder sig ret til at tilbageholde eller inddrage alle bonusser og alle gevinster genereret heraf, hvis disse var krediteret ved en fejl eller ved tegn på misbrug.
 12. 888 forbeholder sig ret til at suspendere, ændre eller annullere denne kampagne uden forudgående varsel. Kampagnen er underlagt generelle vilkår for 888.dk.
Tilmeld dig 888sport nu!
OPRET KONTO
Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.